Ariete Airy Fryer Oven 11l 4619

4 299,00 Kč Přejít do obchodu
další informace
Horkovzdušná fritéza Ariete Airy Fryer Oven 4619 je dostatečně velká pro přípravu jídla pro celou rodinu. Má úctyhodný příkon 2000 W. Pokud hledáte pomocníka, který vám umožní vařit zdravě, s nízkým obsahem tuku, ale efektivně, určitě vsaďte na tento multifunkční spotřebič. Ve fritéze se horký vzduch dokonale rozprostírá a zajišťuje rovnoměrné pečení jídla ze všech směrů současně. Umožňuje přípravu mnoha zdravých variant běžných pokrmů díky nastavení teploty 80-200°C. Má osm přednastavených programů pro pečení, grilování a fritování zcela bez zápachu. Mini trouba má 3 fritovací mřížky pro pečení několika jídel naráz. Hlavní benefity: 8 přednastavených programů: mražené hranolky, pečené dezerty, ryby, grilované kuře, masové špízy, červené maso, kuřecí, mořské plody Nastavitelná teplota od 80 do 200 °C Objem 11 litrů Nastavení času 60 minut  Příslušenství: 3 fritovací mřížky, plech na pečení, otočný koš na fritování, rožeň na kuře, rukojeť na vyjmutí rožně a otočného koše  Vhodné i pro ohřev hotových jídel Vnitřní světlo  Příprava jídel bez nepříjemného zápachu 3 úrovně pečení Multifunkční mini trouba Ariete Airy Fryer Oven 4619 má 3 fritovací mřížky, na kterých se dá vařit v jeden čas. Můžete tak zároveň připravovat hlavní chod i přílohu - bez čekání a zbytečného ohřívání. Ve všech třech patrech je díky unikátní 360stupňové cirkulaci vzduchu stejná teplota. Odpadá tedy starost s tím, že jedno jídlo je připálené a druhé ještě není ani zdaleka hotové. Osm programů pro pečení i ohřev Mini trouba má 8 přednastavených programů. Vychutnáte si zdravé řízky, hranolky bez oleje, rybí prsty, ale i připravíte si i grilovanou zeleninu nebo sladký dezert. Mražené hranolky Pečené dezerty Ryby Kuře na rožni Masové špízy Červené maso Kuřecí maso Mořské plody  Rošt na pečení kuřete Fritéza je vybavena i roštem pro grilování celého kuřete. Stejně tak na něm upečete i lahodné zdravé špízy. Výsledek bude stejně výborný, jako byste použili skutečný gril. Zdravé vaření bez tuku Zatímco při klasickém fritování se jídlo doslova koupe v oleji, hranolky z horkovzdušné fritézy potřebují sotva lžíci oleje. Díky vysoké teplotě vzduchu a jeho rovnoměrnému proudění budou všechny potraviny krásně křehké, křupavé a zároveň šťavnaté. Balení obsahuje také otočný koš na hranolky. Bez zbytečného tuku, zdravěji a stravitelněji. Navíc po fritování není nutné vylévat litry zbytečného přepáleného oleje. Smaží, peče, griluje Jak vlastně horkovzdušná fritéza funguje? Horký vzduch od 80 do 200 °C je vháněn do trouby a rovnoměrně cirkuluje celým prostorem. Díky tomu, že lze nastavit teplotu a intenzitu úpravy jídel, můžete ve fritéze nejen fritovat, ale i péct oblíbené dezerty. Trouba je dostatečně prostorná na opékání kuřete.

Mohlo by vás také zajímat