Ariete Airy Fryer Digital 3,5l 4616, černá

2 199,00 Kč Přejít do obchodu
další informace
Dodržování zdravého životního stylu neznamená, že musíte obětovat chuťové požitky. S pokročilou horkovzdušnou fritézou Ariete Airy Fryer Digital 4616 připravíte křupavé hranolky, voňavé řízky a chutné chipsy bez použití tuku. Fritéza umožňuje pohodlné nastavení teploty mezi 80 a 200 °C a poskytuje sedm pečících programů na snadno čitelném digitálním displeji. Díky inovativnímu vzduchovému systému, který zajišťuje 360° rozložení tepla, se potraviny upečou rovnoměrně, čímž zůstanou vně křupavé a uvnitř šťavnaté, plné chuti. Benefity a klíčové vlastnosti: Zdravější možnost smažení téměř bez tuku Kapacita fritovací nádoby 3,5 l  Cirkulační technologie 360 stupňů pro dokonalé propečení sladkých i slaných jídel Dotykové digitální ovládání Možnost nastavení teploty od 80 do 200 °C Nastavení času až 60 min Sedm režimů pro přípravu: mražené hranolky, masové pokrmy, mořské plody, kuře, červené maso, pečené sladkosti, rybí pokrmy Vaření bez nežádoucího pachu Bezpečnostní funkce proti přehřátí Rychlá příprava pokrmů do 20 minut Zdravé jídlo do 20 minut S touto horkovzdušnou fritézou Ariete Airy Fryer 4616 je příprava jídel jednoduchá a efektivní, což je jen jeden z mnoha jejích benefitů. Pomocí tohoto přístroje můžete snížit spotřebu škodlivých tuků a rychle uvařit vaše oblíbené jídla – hranolky za 15 minut a vepřový řízek za 20 minut. S nádobou o velikosti 3,5 litrů, se hodí do všech domácnosti, kde je zdravá strava na prvním místě. 7 předprogramovaných možností Provedení sedmi různých programů vám umožní ideálně upravit přípravu různorodých pokrmů: Mražené hranolky - pro bezolejovou a chutnou variantu Masové pokrmy - pro dokonalé upečení celých kusů Mořské plody - pro bezproblémové grilování Kuřecí pokrmy - s jistotou šťavnatého vnitřku Červené maso - pro kvalitně pečené steaky Sladkosti a dezerty - pro vaše pečení sladkých dobrot Ryby - ideální nastavení pro pečené rybí speciality Zdravější vaření bez tuku Oproti tradičnímu smažení, kdy se potraviny doslova koupou v oleji, využívá horkovzdušná fritéza minimální množství tuku. Díky tomu jsou výsledné pokrmy křehké na povrchu a měkké a šťavnaté uvnitř, což snižuje jejich celkový obsah tuku. Tyto postupy vaření přináší lehčí a stravitelnější jídla a zároveň šetří váš čas i peníze. Odpadá totiž potřeba zpracovat a vyhodit velké množství odpadního oleje. Multifunkční vaření: smažení, pečení, grilování Jak funguje horkovzdušná fritéza? Vnitřní prostor zařízení je naplněn a obíhán teplým vzduchem, jenž se pohybuje v rozmezí od 80 do 200 °C a je rovnoměrně distribuován, aby zajistil rovnoměrné opékání, smažení i pečení všech receptů.

Mohlo by vás také zajímat