Ariete Airy Fryer XXL 7l 4618, černá
2 699,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
Zdravěji neznamená méně chutně. S velkou horkozdušnou fritézou Ariete Airy Fryer XXL 4618 si připravíte lahodné hranolky, řízky nebo chipsy, aniž byste museli používat litry oleje. Fritéza s nastavitelnou teplotou od 80 do 200 °C má 7 programů pečení. Ten nejvhodnější si vyberete na přehledném digitálním displeji. Díky 360° cirkulaci vzduchu se jídlo propéká rovnoměrně a zůstává uvnitř šťavnaté. Zásadní vlastnosti fritézy: Zdravější alternativa smažení – používáte minimum oleje Kapacita fritovací nádoby 7 l 360° technologie, která připravuje sladké i slané pokrmy rovnoměrně Digitální dotykové ovládání Nastavitelná teplota 80–200 °C Nastavení času 60 minut 7 přednastavených programů pečení: mražené hranolky, maso, mořské plody, kuře, červené maso, pečené dezerty, ryby Smaží bez nepříjemného zápachu Ochrana proti přehřátí Rychlá večeře do 20 minut Další velkou výhodou je to, s jakou rychlostí dokáže horkovzdušná fritéza Ariete Airy Fryer XXL 4618 pokrmy připravit. Jde o nejjednodušší způsob, jak snížit množství nezdravých tuků v potravinách. Hranolky z horkovzdušné fritézy připravíte už za 15 minut, nebo šťavnatý vepřový řízek za 20. Díky zvětšené 7l nádobě lze fritovat až 2,5 kg hranolek najednou. Sedm přednastavených programů K dispozici máte 7 programů, které jsou určeny pro příprvu různých jídel: Mražené hranolky – skvělé hranolky bez oleje Maso – pečení celých kusů masa Mořské plody – grilování mořských plodů nikdy nebylo snadnější Kuře – kuře je krásně propečené, ale uvnitř zůstane šťavnaté Červené maso – program pro pečení steaků Pečené dezerty – vhodné pro pečení koláčů i vánočního cukroví Ryby – ideální pro pečeného lososa Zdravější vaření bez tuku Zatímco při klasickém fritování se vyžaduje ponoření jídla do oleje, hranolky připravené v horkovzdušné fritéze si vystačí s minimálním množstvím oleje. Díky vysoké teplotě a rovnoměrnému proudění horkého vzduchu budou krásně křupavé, šťavnaté a to vše s menším množstvím tuku. To znamená zdravější a lehčeji stravitelné pokrmy. A to nejlepší? Po použití fritézy není třeba vyhazovat značné množství přepáleného oleje, což přispívá k úsporám a snazší údržbě. Smaží, peče, griluje Jak vlastně horkovzdušná fritéza funguje? Horký vzduch od 80 do 200 °C je vháněn do trouby a rovnoměrně cirkuluje celým prostorem. Díky tomu, že lze nastavit teplotu a intenzitu úpravy jídel, můžete ve fritéze nejen fritovat, ale i péct oblíbené dezerty. Trouba je dostatečně prostorná i na opékání kuřete.