Ariete Vintage Multifunkční hrnec a rýžovar, zelený, 2904/04

1 799,00 Kč Přejít do obchodu
další informace
Potřebujete v kuchyni univerzálního pomocníka? Italská značka Ariete představuje multifunkční hrnec, který zvládne mnohem více než jen vaření rýže. S touto kuchyňskou novinkou snadno připravíte lahodnou polévku i výborné omelety. Chystáte se na zeleninu na páře? Stačí nastavit správný program, vložit zeleninu a chvíli počkat. A co takhle chutná porce mořských plodů? I to zvládne tento hrnec s lehkostí. Díky režimu pomalého vaření dokonce připravíte lahodné polévky nebo omáčky. Multifunkčnost tohoto hrnce umožňuje zvládnout i komplexní menu. Navíc je součástí řady Ariete Vintage, kde se snoubí praktické funkce s atraktivním designem. Tento kuchyňský přístroj vás určitě nadchne. 


Klíčové atributy modelu Vintage 2904/04:



5 šikovných funkcí: rýžovar, restování, vaření v páře, udržování teploty, pomalé vaření
Dokáže přichystat až 10 šálků rýže naráz (1,8 l suché rýže)
Celkový objem 3 l
Nádoba na vaření rýže či jiných pokrmů s nepřilnavým dnem vhodná i na zapékání v troubě
Udrží teplotu až 24 hodin
Design Ariete Vintage






1. Rýžovar: Pokaždé perfektní rýže


Neúspěchy při vaření rýže a připečené hrnce patří do minulosti. Vychutnejte si rýži, která má vynikající chuť a nelepí. Voňavá a chutná basmati, jasmínová nebo sushi rýže. Recept, jak připravit rýži v rýžovaru je jednoduchý? Odměřte surovinu a přidejte doporučené množství vody a přístroj se o výsledek postará docela sám. Na vás už je jen rýži dochutit a servírovat, jak je vám libo.




2. Restování: Křupavé a voňavé lahůdky


Omeleta, mořské plody, kuřecí steak… Fantazii se meze nekladou. Multifunkčním hrnec je díky nepřilnavému povrchu vhodný i na restování včetně závěrečného dušení. Vše pěkně v jedné nádobě bez zbytečného mytí a špinění pánví a hrnců.


3. Příprava v páře: Zdravě a chutně


Pokud chcete svůj jídelníček trochu odlehčit, zkuste i režim vaření v páře. Praktické síto je vhodné pro přípravu zeleniny nebo masa. Zachovají si vysoké nutriční hodnoty, vitamíny a živiny. Uděláte si tak v jednom kroku přílohu a hlavní chod.



4. Udržování teploty: Teplé 24 hodin


Jednou z vynikajících vlastností tohoto hrnce je funkce zachování teploty jídla. Toto je ideální, pokud jste si nejistí časem svého jídla, nebo když se hosté ke stolu scházejí v různých časech. Vaše pokrmy zůstanou teplé až do 24 hodin.


5. Pomalé vaření


Hrnec na pomalé vaření je ideální pro mnohostranné využití v kuchyni. Máte obavy z přípravy kuřecího či hovězího vývaru, toužíte po dokonale měkkém mase, chcete si připravit lahodnou omáčku, nebo se chystáte experimentovat s novým receptem na dýňovou polévku? Pomalé vaření je skvělou volbou. Tato metoda uchovává v pokrmech vitamíny a minerály a zabraňuje jejich připálení.




Bez dalšího nádobí


Velkým bonusem tohoto hrnce je jeho nepřilnavá nádoba, která snadno zvládne 20 minut v troubě na 180-200 °C. Ideální pro ty, kteří chtějí svému rýžovému nákypu dodat dokonalou zlatavou kůru, a to vše bez nutnosti použití dalšího nádobí

Mohlo by vás také zajímat