Čtvercová zapékací keramická mísa De La Terre 23 x 23 cm
1 620,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
Proč keramika?Vzhledem k tomu, že majitelé značky více než 30 let pracovali v oboru kuchyňského nádobí a byli zanícenými domácími kuchaři, neustále je mrzel nedostatek produktů na vaření, které by zvládly vícestupňové recepty. I když existuje spousta možností špičkového nádobí, které nabízí kvalitu a estetiku... zdá se, že všem chybí všestrannost, kterou potřebujete k vaření složitých jídel. To vás nutí neustále přepínat mezi různými produkty vaření v průběhu receptu - v konečném důsledku ztrácíte čas a připravujete jen více špinavého nádobí. Když si uvědomili, že se jedná o problém, který již vyřešili na grilu s různými produkty pro grilování s přímým plamenem, snažili se vnést stejný materiál do interiéru, ale tentokrát ho udělat dostatečně pevný, aby mohl být používán ve všech domácích kuchyňských spotřebičích.Po téměř roce testování výrobku konečně vyvinuli patentovanou keramiku, která poskytuje všechny výhody tradiční litiny, jako je rovnoměrné vaření, udržení tepla a klasický vzhled. Při zachování těchto vysokých standardů kvality je toto nádobí také levnější, výrazně lehčí a snadněji se o něj pečuje. Kromě toho je De La Terre odolné proti tepelným šokům, použitelné v mrazáku a bezpečné v mikrovlnné troubě.De La Terre vs. litina:• O 43 % lehčí• Zahřeje se o 4 % rychleji• Udrží teplo o 19 % déle.RestováníZeptejte se kteréhokoli šéfkuchaře: restování je klíčem k zachování chuti při vaření masa. S touto novou keramikou již nemusíte maso opékat na jedné pánvi, než jej přenesete do zapékací mísy, aby se v troubě dusilo nebo pomalu opékalo. S De la Terre můžete s jistotou opékat, než se přesunete přímo do trouby, a zefektivníte tak proces vaření. Ušetřete čas na přípravu, úklid a skladováníBezproblémová příprava: Začněte své jídlo s předstihem tím, že zkombinujete cibuli, rajčata, mořské plody a koření v pekáči De La Terre a dáte přímo do chladničky. K dokončení večeře jednoduše přidejte bílé víno, vařte na sporáku a s minimální námahou servírujte horké jídlo v nádobí přímo na stůl.Úklid/skladování: Stejné nádobí De La Terre, které zjednodušilo vaření a vypadalo skvěle na stole, pak může jít přímo do lednice, kdy se druhý den bezpečně ohřeje. Pro čištění je vhodné do myčky bez nutnosti ručního mytí jako u litiny.Flexibilita mezi mrazákem a troubou: De La Terre si poradí i s velmi nízkými teplotami a bez problémů jde rovnou k ohřevu (trouba, varná deska nebo gril!). Lasagne si připravte předem a zmrazte, dokud nebudou potřeba. Když hosté dorazí, zmrazené lasagne mohou jít přímo z mrazničky do trouby, aniž by se museli obávat, že by nádobí rozbil tepelný šok. Po večeři mohou být zbytky jídla uchovávány v lednici ve stejné nádobě, ve které byly vařeny, a poté ohřáty v mikrovlnné troubě a znovu konzumovány. Litina takovou flexibilitu nenabízí.Bezpečné pro všechny potravinyVysoce tepelná glazura De la Terre je přirozeně nepřilnavá bez teflonu nebo PTFE. Na rozdíl od jiného nádobí je De la Terre bezpečné pro vaření při vysokých teplotách se všemi druhy potravin bez ohledu na jejich úroveň kyselosti. Jiný zážitek z vařeníDe La Terre bylo vyrobeno tak, aby se výrazně lišilo od všech ostatních nádobí tím, že nabídlo domácímu kuchaři nástroj, který snadno zvládne každé jídlo. Bez ohledu na to, jak složitý je recept, jsme si jisti, že De La Terre svou práci zvládne.