Extrifit Hydro 77 DH 12 2270g strawberry

Produkt se již nenabízí
další informace
Extrifit Hydro 77 DH 12 jahoda je doplněk stravy ve formě sypkého prášku. Jedná se o hydrolyzovaný syrovátkový protein. Jejich příjemně sladká chuť je dána mimo jiné i tím, že výrobek obsahuje sladidlo z rostliny stévie, které je přírodního původu. Hydro 77 DH12 obsahuje instantní, tedy snadno rozpustný, enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový koncentrát se stupněm hydrolýzy DH12. Co znamená, že je protein hydrolyzovaný? Procesem hydrolýzy jsou bílkovinné vazby rozštěpeny proteázovými enzymy (enzymy štěpícími bílkoviny) na aminokyseliny s dlouhým řetězcem. Tyto aminokyseliny se nazývají polypeptidy. Jedná se o enzymatický proces hydrolyzace - pre-digestion („předžvýkání"). Jeho produktem je pro tělo skvěle využitelná bílkovina ve formě peptidů, které zahrnují: oligopeptidy (mají více jak 12 aminokyselin), dipeptidy (mají 2 aminokyseliny), tripeptidy (mají 3 aminokyseliny), tetrapeptidy (mají 4 aminokyseliny), pentapeptidy (mají 5 aminokyselin) atd. Index biologické využitelnosti BV 104 - 107. Stupeň hydrolýzy – nejdůležitější údaj, který určuje kvalitu hydrolyzovaného proteinu. Proteiny mohou být vystaveny procesu hydrolýzy různou mírou, neboli mohou mít různě vysoký stupeň hydrolýzy. Proteiny s vysokým stupněm hydrolýzy jsou typické tím, že mají mírně, ale opravdu mírně a ne nepříjemně nahořklou chuť, což můžete pocítit i u výrobku Extrifit, a je to dokladem toho, že se jedná o skutečně kvalitní hydrolyzovaný produkt. Známkou kvality proteinových přípravků je i obsah jednotlivých bílkovinných frakcí, který Extrifit na etiketě tohoto výrobku jasně deklaruje: Hydro 77 DH12 obsahuje beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní sérový albumin 2,5 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 – 1000 Da 4 % a bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %. Výhodou je také: nízký obsah sacharidůnízký obsah tukuBalení obsahuje 2270 g.