Jml Sójamax Lecitin želatinové Cps. 104x1350mg
145,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
Lecitin je přírodní látka, patřící do skupiny tzv. glycerolfosfatidů, složených tuků, které jsou přirozenou součástí buněčné stěny. Oproti ostatním tukům se liší obsahem látek cholin a inositol, které jsou někdy považovány za složky rozšířeného komplexu **vitamínů skupiny B.** Tyto látky propůjčují lecitinu mimořádné vlastnosti, které jej řadí mezi významné sloučeniny látkové výměny lidského těla.
Hlavní výhody:
JML Sója Lecitin 1350 mg je výživový doplněk s obsahem lecitinu s rozsáhlým využitím ve výživě.
Je vyráběn přírodní cestou ze sójového oleje, který je považován za nejlepší zdroj přírodního lecitinu.
Vynikající vlastnosti přípravku jsou dány jednak vlastním účinkem lecitinu, jednak působením jeho složek – cholinu a inositolu.
Aktivní složky:
Lecitin je přirozenou a neoddělitelnou součástí lidského organismu, účastní se metabolismu tuků, je nezbytnou součástí buněčných membrán.
Cholin je klíčovou součástí chemické látky acetylcholinu, sloučeniny, která má nezastupitelné místo v činnosti nervového systému a svalů.
Inositol je důležitou součástí fosfolipidů, které tvoří přirozenou stavební složku buněčných membrán a je nositelem pevnosti membrán zejména jaterních a nervových buněk.
Hlavní výhody:
JML Sója Lecitin 1350 mg je výživový doplněk s obsahem lecitinu s rozsáhlým využitím ve výživě.
Je vyráběn přírodní cestou ze sójového oleje, který je považován za nejlepší zdroj přírodního lecitinu.
Vynikající vlastnosti přípravku jsou dány jednak vlastním účinkem lecitinu, jednak působením jeho složek – cholinu a inositolu.
Aktivní složky:
Lecitin je přirozenou a neoddělitelnou součástí lidského organismu, účastní se metabolismu tuků, je nezbytnou součástí buněčných membrán.
Cholin je klíčovou součástí chemické látky acetylcholinu, sloučeniny, která má nezastupitelné místo v činnosti nervového systému a svalů.
Inositol je důležitou součástí fosfolipidů, které tvoří přirozenou stavební složku buněčných membrán a je nositelem pevnosti membrán zejména jaterních a nervových buněk.