KAISER Buk - hrubá štěpka na uzení množství: 0,5kg
58,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
Uzení na buku
Uzení na buku má v Evropě dlouhou tradici. Dodnes jde o nejpoužívanější dřevo na uzení. Buk má středně silné a krásně vyvážené aroma a proto s ním zkrátka nic nezkazíte.
Kvalita štěpky
Vyrábím a prodávám pouze výběrovou štěpku z kvalitního dřeva pro uzení. Vysušenou na Max. 8-12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Kvalita na sichr.
Moje štěpka
Všechny starosti kolem štěpky na uzení řeším už po generace za vás. Hrubá štěpka se hodí pro všechny mé udírny na dřevo i externí dýmboxy a mám jí vždy dostatek v té nejlepší kvalitě pro všechny z famílie.
Síla aroma: střední (3/5)
Výhřevnost: Vysoká
frakce: 6-12 mm
Složení: 100 % dřevo
Hmotnost balení: 500 g a 15 kg
Certifikace: ano
Kouř z buku
Bukový kouř barví maso do zlato-žluté až světle hnědé barvy a Výborně se kombinuje s ovocným dřevem. Na fotce je příklad klasickýho bůčku uzenýho na buku v kombinaci s třešní 75/25.
Na co se hodí
Kvalitní bukovou štěpkou nezkazíte nikdy žádnej proviant. Mám-li být konkrétní, můžete buk použít na vepřové, hovězí, zvěřinu, ryby, drůbež ale i sýri či ořechy.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Uzení na buku má v Evropě dlouhou tradici. Dodnes jde o nejpoužívanější dřevo na uzení. Buk má středně silné a krásně vyvážené aroma a proto s ním zkrátka nic nezkazíte.
Kvalita štěpky
Vyrábím a prodávám pouze výběrovou štěpku z kvalitního dřeva pro uzení. Vysušenou na Max. 8-12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Kvalita na sichr.
Moje štěpka
Všechny starosti kolem štěpky na uzení řeším už po generace za vás. Hrubá štěpka se hodí pro všechny mé udírny na dřevo i externí dýmboxy a mám jí vždy dostatek v té nejlepší kvalitě pro všechny z famílie.
Síla aroma: střední (3/5)
Výhřevnost: Vysoká
frakce: 6-12 mm
Složení: 100 % dřevo
Hmotnost balení: 500 g a 15 kg
Certifikace: ano
Kouř z buku
Bukový kouř barví maso do zlato-žluté až světle hnědé barvy a Výborně se kombinuje s ovocným dřevem. Na fotce je příklad klasickýho bůčku uzenýho na buku v kombinaci s třešní 75/25.
Na co se hodí
Kvalitní bukovou štěpkou nezkazíte nikdy žádnej proviant. Mám-li být konkrétní, můžete buk použít na vepřové, hovězí, zvěřinu, ryby, drůbež ale i sýri či ořechy.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!