KAISER Hovězí a vepřové maso - směs jemné štěpky na uzení množství: 6kg
469,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
Středně silné aroma propůjčuje pečlivě vybraný poměr buku, švestky a dubu. Speciálně navržený blend pro uzení hovězího, vepřového a zvěřiny.
Prémiová kvalita
Moje dřevěná Štěpka má tu nejvyšší kvalitu. Neobsahuje prach, kůru, plísně ani jiné nečistoty. Sušíme ji na Max. 12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Zkrátka kvalita na sichr.
Pintlich výsledky
Ideální poměr šveStky, dubu a buku pro kvalitnější výsledek z uzení. Byla to alchymie, ale podařilo se mi zkombinovat aroma a délku prohořívání každého druhu dřeva tak, aby to stálo za to.
Síla aroma: střední (3/5)
Výhřevnost: Vysoká
frakce: 1-3 mm
Složení: Buk, Švestka a Dub
Hmotnost balení: 500 g
Certifikace: ano
Sichr na červené maso
Vyudit hovězí hrudí nebo připravit skvělé pastrami odteď nebude problém. Stačí se držet mých ověřených postupů při nakládání proviantu a pořídit si na jednu rundu uzení tuto speciální směs. Pro fandy silnějšího aroma a tmavší barvy uzenýho doporučuju taky na vepřový. AŤ už bůček nebo klobásy.
Hrubost štěpky
Hrubost 1-3 mm je určená pro elektrické udírny a jedno balení vydrží na cca 6 hodin uzení. Topíte-li v ohništi dřevem nebo pokud používáte externí vyvíječ kouře (Smokemeister), doporučuju použít frakci 6-12 mm.
Udržitelnost
Co z přírody získáme, měli bychom také vrátit zpět. Za tím si stojím. Snažíme se proto zachovat diverzitu tím, že s každým prodaným balíčkem přispíváme k obnově lesů a ovocných sadů. A to i díky vám!
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Prémiová kvalita
Moje dřevěná Štěpka má tu nejvyšší kvalitu. Neobsahuje prach, kůru, plísně ani jiné nečistoty. Sušíme ji na Max. 12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Zkrátka kvalita na sichr.
Pintlich výsledky
Ideální poměr šveStky, dubu a buku pro kvalitnější výsledek z uzení. Byla to alchymie, ale podařilo se mi zkombinovat aroma a délku prohořívání každého druhu dřeva tak, aby to stálo za to.
Síla aroma: střední (3/5)
Výhřevnost: Vysoká
frakce: 1-3 mm
Složení: Buk, Švestka a Dub
Hmotnost balení: 500 g
Certifikace: ano
Sichr na červené maso
Vyudit hovězí hrudí nebo připravit skvělé pastrami odteď nebude problém. Stačí se držet mých ověřených postupů při nakládání proviantu a pořídit si na jednu rundu uzení tuto speciální směs. Pro fandy silnějšího aroma a tmavší barvy uzenýho doporučuju taky na vepřový. AŤ už bůček nebo klobásy.
Hrubost štěpky
Hrubost 1-3 mm je určená pro elektrické udírny a jedno balení vydrží na cca 6 hodin uzení. Topíte-li v ohništi dřevem nebo pokud používáte externí vyvíječ kouře (Smokemeister), doporučuju použít frakci 6-12 mm.
Udržitelnost
Co z přírody získáme, měli bychom také vrátit zpět. Za tím si stojím. Snažíme se proto zachovat diverzitu tím, že s každým prodaným balíčkem přispíváme k obnově lesů a ovocných sadů. A to i díky vám!
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!