KAISER Rybí maso a sýry - směs jemné štěpky na uzení množství: 0,5kg
72,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
Kombinace jemnosti olše a vyváženosti buku je tato směs skvělou volbou pro uzení nejen sladkovodních a mořských ryb, ale i sýrů. Tak raušovní uzení!
Prémiová kvalita
Moje dřevěná Štěpka má tu nejvyšší kvalitu. Neobsahuje prach, kůru, plísně ani jiné nečistoty. Sušíme ji na Max. 12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Zkrátka kvalita na sichr.
Pintlich výsledky
V tomhle mixu jsem vyladil ideální poměr buku a olše pro kvalitnější výsledek z uzení. Byla to alchymie, ale podařilo se mi zkombinovat aroma a délku prohořívání každého druhu dřeva tak, aby to stálo za to.
Síla aroma: střední (3/5)
Výhřevnost:Střední
frakce: 1-3 mm
Složení: Buk a olše
Hmotnost balení: 500 g
Certifikace: ano
Sichr na ryby i sýry
Vyudit pstruha, makrelu nebo goudu odteď nebude problém. Stačí se držet mého ověřeného postupu při nakládání proviantu a pořídit si na jednu rundu uzení tuto speciální směs.
Hrubost štěpky
Hrubost 1-3 mm je určená pro elektrické udírny a jedno balení vydrží na cCa 6 hodin uzení. Topíte-li v ohništi dřevem nebo pokud používáte externí vyvíječ kouře (Smokemeister), doporučuju použít frakci 6-12 mm.
Udržitelnost
Co z přírody získáme, měli bychom také vrátit zpět. Za tím si stojím. Snažíme se proto zachovat diverzitu tím, že s každým prodaným balíčkem přispíváme k obnově lesů a ovocných sadů. A to i díky vám!
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Prémiová kvalita
Moje dřevěná Štěpka má tu nejvyšší kvalitu. Neobsahuje prach, kůru, plísně ani jiné nečistoty. Sušíme ji na Max. 12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Zkrátka kvalita na sichr.
Pintlich výsledky
V tomhle mixu jsem vyladil ideální poměr buku a olše pro kvalitnější výsledek z uzení. Byla to alchymie, ale podařilo se mi zkombinovat aroma a délku prohořívání každého druhu dřeva tak, aby to stálo za to.
Síla aroma: střední (3/5)
Výhřevnost:Střední
frakce: 1-3 mm
Složení: Buk a olše
Hmotnost balení: 500 g
Certifikace: ano
Sichr na ryby i sýry
Vyudit pstruha, makrelu nebo goudu odteď nebude problém. Stačí se držet mého ověřeného postupu při nakládání proviantu a pořídit si na jednu rundu uzení tuto speciální směs.
Hrubost štěpky
Hrubost 1-3 mm je určená pro elektrické udírny a jedno balení vydrží na cCa 6 hodin uzení. Topíte-li v ohništi dřevem nebo pokud používáte externí vyvíječ kouře (Smokemeister), doporučuju použít frakci 6-12 mm.
Udržitelnost
Co z přírody získáme, měli bychom také vrátit zpět. Za tím si stojím. Snažíme se proto zachovat diverzitu tím, že s každým prodaným balíčkem přispíváme k obnově lesů a ovocných sadů. A to i díky vám!
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!