Keramický gril Big Green Egg Large
47 136,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
Tento gril si můžete prohlédnout sestavený v naší prodejně ve Vilémově.Variabilní venkovní kuchyně - BGEVšestranné využití a nekonečné možnosti úpravy pokrmů pomocí zahradních grilů BGE posunul model Large ještě o úroveň výš. Nejprodávanější model totiž poskytuje neuvěřitelný prostor, který lze ještě rozšířit použitím přídavného příslušenství. A toho je pro tento model na výběr opravdu hodně. Například s pečicím kamenem se bez obav pusťte do pečení chleba nebo pizzy.S grilem Big Green Egg Large získáte dost místa na vaření až pro 8 lidí a bez problémů pro ně připravíte dokonalou hostinu plnou různých chutí. Díky regulačnímu komínku můžete snadno měnit teplotu a během jediného hodování vystřídat grilování, uzení, pečení i zdravé vaření v páře. Od polévky přes hlavní chod až po dezert jsou maximální kulinářské zážitky zaručeny.Šťavnaté výsledky na keramickém griluŽádný jiný gril ani kombinovaný vařič nedosahuje takové variability a zároveň vynikajících výsledků. Patentované funkce, unikátní keramika a vejčitý tvar zajišťují rovnoměrné rozprostření žáru a ideální cirkulaci vzduchu. Konstrukce grilu výborně drží teplo a vlhkost, díky čemuž pokrmy upravené v BGE Large nejsou nikdy vysušené. Jedinečné tepelné a izolační vlastnosti grilu umožňují efektivní a opravdu dlouhé hoření dřevěného uhlí, což z Big Green Egg Large dělá úsporné zařízení. Precizní provedení všech částí grilu z udržitelných materiálů skvěle doplňuje originální design. Připočtěte zmiňovanou velkou plochu pro vaření i snadnou údržbu a ve výsledku máte geniální venkovní zařízení pro mega kulinářské zážitky.Svět plný nekonečných kulinářských možnostíTak by se dal Big Green Egg Large shrnout. Vysoce kvalitní keramika vyrobená částečně v NASA se vyznačuje dlouhou životností a extrémní odolností. I při celoročním používání venku se z grilu BGE můžete těšit nekonečně dlouhou dobu. Využití 3 000 let starého principu tepelné úpravy ve vejčité peci (kamado) zase umožňuje použít gril pro přípravu mnoha různých pokrmů.V Big Green Egg Large můžete regulovat teplotu v rozmezí od 70 °C do 350 °C, i když je venkovní teplota hluboko pod bodem mrazu. V důsledku vysoké tepelné izolace keramiky vnější teploty nijak neovlivní žár uvnitř, který tak ani neproniká na povrch. Model Large je právem nejoblíbenějším členem rodiny Big Green Egg. Je jako superhrdina – není nic, co by nedokázal.Obsah baleníVlastní keramický gril Big Green Egg s kovovou obručí a madlemLitinový komínek pro regulaci tahu vzduchuTeploměr ve víkuOcelový grilovací roštKeramická vnitřní vložka a topeništěLitinový palivový rošt Představení keramického grilu Big Green EggVideo receptyV keramických grilech BGE se vyznáme, protože je sami používáme! Můžete se např. podívat, jak si připravit perfektní zauzenou sekanou s jalapeňo papričkami, ale i mnoho dalších dobrot. Další naše video recepty s grilováním v Big Green Egg naleznete na našem YouTube kanálu.Recenzeje to velký fešák s vysokým výkonemVšestranný gril na přímé a hlavně nepřímé grilování , možnost dělat v grilu pizzu atd.. První co jsme odzkoušeli po zakoupení grilu bylo Pulled Pork - vepřové trhané maso a výsledek byl famózní... Dále oceňuji nízkou spotřebu uhlí a velmi dobrou regulaci teploty ...Skvělá záležitost pro milovníky grilování, hned jsme jej vyzkoušeli na rodinné oslavě a byli jsme velice mile překvapení. Obzvlášť skvělý byl zauzeny losos, dále jsme pekli kure a krutu, chuť byla skvělá, mnohem lepší než z klasického grilu. Gril vydrží dlouho nahřátý, stačí jedna dávka uhlí a vydrží cely večer. Zkoušeli jsme dělat i sýr, zeleninu a příště vyzkoušíme upéct pizzu a chystáme se vyzkoušet i chléb. Musím říci, že je to znamenitý výrobek.zdroj: Heureka.czZáruka limitovaná doživotní záruka na všechny keramické komponenty5 let na kovové součásti1 rok na dřevěné součástiSoubory ke staženíKatalog Big Green Egg 2023Termíny a podmínky doživotní omezené zárukyUživatelská příručka BGEDalší oblíbené recepty na keramické grily Big Green EggVideo recept: Pikantní bůčkové plátkyJak grilovat bůček? No, můžete ho ugrilovat vcelku při nízké teplotě jako trhané maso nebo na teplotu kolem 85 st. Celsia a pak ho krájet na plátky, můžete z něj udělat burnt ends ("bůčkové pikantní kostky") nebo si obstarat slabší plátky, potřít je chilli omáčkou a řádně okořenit nikoli pálivým, ale pikantním kořením. A ejhle, pikantní "zákusek" k pivu je na světě.Prozkoumat receptVideo recept: Zauzená sekanáPokud tvrdím, že všechno, co pečete doma v troubě lze upéct venku v grilu, tak u sekané a navíc v keramickém grilu to platí dvojnásob! Grilovaná a navíc zauzená sekaná je prostě super. A navíc ten krásně rozteklý čedar a gouda uvnitř, to je prostě lahoda. A víte, co je na tomto receptu vůbec nejlepší? - Je to tak jednoduché, že zcela vylučuji riziko neúspěchu. Prozkoumat recept