Nůž na chléb WMF Spitzenklasse Plus 1896076032 20 cm
1 639,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
Černý rám kolem obsahu
.content-wrapper {
border: 1px solid black; /* Nastaví černý rámeček o tloušťce 2px */
padding: 10px; /* Přidá prostor uvnitř rámečku */
font-family: 'Helvetica', serif; /* Nastaví font*/
}
.above-content {
position: absolute;
top: 0;
left: 0;
width: 100%;
z-index: 1; /* Umožňuje zobrazit tento obsah nad content-wrapper */
}
Klíčové vlastnosti Když se čepel nože prořezává čerstvým chlebem, rozkrojí křupavou kůrku a vytvoří rovné hladké plátky, je to zkrátka potěšení - od krájení až po konzumaci. Dlouhá vroubkovaná ostrá čepel tohoto nože bez námahy nakrájí všechny druhy chleba, měkké pečivo jako jsou třeba croissanty, ale je vhodná také pro krájení měkkého ovoce nebo rajčat. Není pochyb o tom, že dobrý nůž na chleba by měl být součástí základního vybavení každé kuchyně. Mimochodem: pouze WMF nože na chléb mají patentované dvouzubé ostří. To znamená, že jsou obě strany čepele opatřeny zubatým ostřím a řez je tak dvouosý. Osvěžující design nožů řady Spitzenklasse Plus se vyznačuje zaoblenými hranami na rukojetích pro ještě lepší uchopení. Plynulý přechod mezi čepelí a rukojetí, kovaná podložka pro vytvoření správné rovnováhy a čepel Performance Cut zaručují čisté, bezpečné a spolehlivé řezání. Sortiment nožů v této kolekci je mimořádně rozmanitý a vyhovuje všem kuchařům a ingrediencím.
Technologie WMF Performance Cut
Robustní, dlouhotrvající čepel
Dokonalá rovnováha
Optimalizovaný proces tvrzení a nejnovější technologie laserové přesnosti vytvářejí speciální špičatý úhel řezání s výjimečnou, dlouhotrvající ostrostí – den za dnem, řez za perfektním řezem
Ručně kovaná čepel je vyrobena z nerezové, kyselinám odolné speciální oceli – pro robustní výkon a trvalou odolnost proti korozi v průběhu času
Řezání a sekání jako nikdy předtím, s masivním kovaným ocelovým bolsterem zajišťujícím dokonalou rovnováhu hmotnosti v ruce – pro výjimečné pohodlí a přesnost
Klasická ergonomická rukojeť
Bezešvý design
Bezpečná ochrana prstů
Bezešvé spojení mezi rukojetí a čepelí zajišťuje dokonalou hygienu a snadné čištění, takže nůž působí, jako by byl vyroben z jednoho kusu
Bezešvá nýtovaná rukojeť je příjemná na dotek díky pohodlnému, ergonomickému designu
Speciální design bolsteru nabízí bezpečnou ochranu prstů a zabraňuje sklouznutí, což zajišťuje vaření a přípravu s naprostou jistotou a klidem
Nejdůležitější parametry: Nůž prémiové kvality Délka čepele: 20 cm Celková délka: 31,5 cm Materiál: speciální kovaná ocel Rukojeť vyrobená z vysoce kvalitního plastu, kinetický ergonomický design s kvalitními patkami z nerezové oceli pro pohodlné uchopení a vyvážený pocit Patentované dvouzubé ostří: obě strany čepele opatřeny zubatým ostřím Technologie Performance Cut pro mimořádnou dlouhotrvající ostrost Vyrobeno v Německu Ruční mytí Technologie Performance Cut: V tomto jedinečném postupu podrobujeme čepele přesně řízenému tepelnému zpracování, které optimalizuje vnitřní strukturu ocelové čepele. Každá jednotlivá čepel je následně měřena laserem, aby se určil perfektní úhel broušení, a poté je broušena robotem, aby získala úhel s dosud nedosaženou ostrostí.
.content-wrapper {
border: 1px solid black; /* Nastaví černý rámeček o tloušťce 2px */
padding: 10px; /* Přidá prostor uvnitř rámečku */
font-family: 'Helvetica', serif; /* Nastaví font*/
}
.above-content {
position: absolute;
top: 0;
left: 0;
width: 100%;
z-index: 1; /* Umožňuje zobrazit tento obsah nad content-wrapper */
}
Klíčové vlastnosti Když se čepel nože prořezává čerstvým chlebem, rozkrojí křupavou kůrku a vytvoří rovné hladké plátky, je to zkrátka potěšení - od krájení až po konzumaci. Dlouhá vroubkovaná ostrá čepel tohoto nože bez námahy nakrájí všechny druhy chleba, měkké pečivo jako jsou třeba croissanty, ale je vhodná také pro krájení měkkého ovoce nebo rajčat. Není pochyb o tom, že dobrý nůž na chleba by měl být součástí základního vybavení každé kuchyně. Mimochodem: pouze WMF nože na chléb mají patentované dvouzubé ostří. To znamená, že jsou obě strany čepele opatřeny zubatým ostřím a řez je tak dvouosý. Osvěžující design nožů řady Spitzenklasse Plus se vyznačuje zaoblenými hranami na rukojetích pro ještě lepší uchopení. Plynulý přechod mezi čepelí a rukojetí, kovaná podložka pro vytvoření správné rovnováhy a čepel Performance Cut zaručují čisté, bezpečné a spolehlivé řezání. Sortiment nožů v této kolekci je mimořádně rozmanitý a vyhovuje všem kuchařům a ingrediencím.
Technologie WMF Performance Cut
Robustní, dlouhotrvající čepel
Dokonalá rovnováha
Optimalizovaný proces tvrzení a nejnovější technologie laserové přesnosti vytvářejí speciální špičatý úhel řezání s výjimečnou, dlouhotrvající ostrostí – den za dnem, řez za perfektním řezem
Ručně kovaná čepel je vyrobena z nerezové, kyselinám odolné speciální oceli – pro robustní výkon a trvalou odolnost proti korozi v průběhu času
Řezání a sekání jako nikdy předtím, s masivním kovaným ocelovým bolsterem zajišťujícím dokonalou rovnováhu hmotnosti v ruce – pro výjimečné pohodlí a přesnost
Klasická ergonomická rukojeť
Bezešvý design
Bezpečná ochrana prstů
Bezešvé spojení mezi rukojetí a čepelí zajišťuje dokonalou hygienu a snadné čištění, takže nůž působí, jako by byl vyroben z jednoho kusu
Bezešvá nýtovaná rukojeť je příjemná na dotek díky pohodlnému, ergonomickému designu
Speciální design bolsteru nabízí bezpečnou ochranu prstů a zabraňuje sklouznutí, což zajišťuje vaření a přípravu s naprostou jistotou a klidem
Nejdůležitější parametry: Nůž prémiové kvality Délka čepele: 20 cm Celková délka: 31,5 cm Materiál: speciální kovaná ocel Rukojeť vyrobená z vysoce kvalitního plastu, kinetický ergonomický design s kvalitními patkami z nerezové oceli pro pohodlné uchopení a vyvážený pocit Patentované dvouzubé ostří: obě strany čepele opatřeny zubatým ostřím Technologie Performance Cut pro mimořádnou dlouhotrvající ostrost Vyrobeno v Německu Ruční mytí Technologie Performance Cut: V tomto jedinečném postupu podrobujeme čepele přesně řízenému tepelnému zpracování, které optimalizuje vnitřní strukturu ocelové čepele. Každá jednotlivá čepel je následně měřena laserem, aby se určil perfektní úhel broušení, a poté je broušena robotem, aby získala úhel s dosud nedosaženou ostrostí.