Peletový gril Traeger Timberline 850

59 990,00 Kč Přejít do obchodu
další informace
Dvoupolohový nastavitelný spodní koš umožňuje umístit jídlo blíže k ohni při opékání při vysoké teplotě nebo dále, když se pomalu udíSystém TRU Convection® směřuje kouř speciálními kanály a vytváří vír tepla a kouře, díky kterému se jídlo vaří rychleji a rovnoměrněji, aniž byste se museli o cokoli starat.Díky senzoru pelet Traeger v zásobníku na pelety lze monitorovat množství pelet a obdržíte tak upozornění, když docházejí pelety. S technologií WiFIRE® můžete prostřednictvím aplikace Traeger sledovat vaření, upravovat teplotu grilu a přistupovat k více než 1 600 receptům nebo vybraným zařízením pro chytrou domácnost. Hlavní přednosti peletového grilu Traeger Timberline 850Nerezové rošty ve třech úrovníchPlně izolovaná konstrukceBambusové prkénko s magnetem na víko záásobníku na peletyPřední a boční police z nerezového plechuTechnologie WiFiOvládání grilu D2Senzor na množství pelet v zásobníkuTraeger Downdraft (směrování kouře dolů)Režim Super SmokeSpodní rošt se dvěma polohami pro uzení/opékáníSkrytý systém odvodu tukuObsahuje teploměr na maso2 terénní kola a 2 malá kolečka s aretací Háčky na grilovací nářadíObsah balení1 teplotní sonda pro měření vnitřní teploty masaboční a čelní poličkadřevěné prkénko na víko zásobníku na peletyčeský návod k obsluzeVideoZáruka2 roky Soubory ke staženíNávod k obsluze peletového grilu Traeger Timberline 850Další oblíbené recepty na peletové grily TraegerVideo recept: Pikantní bůčkové kostkyBůček je prostě jedna z českých klasik. Můžete ho nakrájet na plátky, okořenit pikantním kořením a grilovat ho přímou metodou. Ale taky si můžete připravit "burnt ends" ! Pork Belly Burnt Ends je anglický název pro pomalu pečené kostky bůčku okořeněné BBQ kořením, zalité BBQ omáčkou třeba s máslem a medem.Prozkoumat receptVideo recept: Hovězí žebra v peletovém griluJak udělat žebra v grilu? Peletové grily jsou přímo stvořené pro barbecue - pomalou tepelnou úpravu větších kusů masa v grilu za přítomnosti kouře. Vepřová žebírka zná asi každý, ale už jste zkoušeli i pořádná velká a masitá hovězí žebra? Prozkoumat recept

Mohlo by vás také zajímat