Sada mini kastrolů Tefal Air s poklicí E255S255 11 cm 2 ks

799,00 Kč Přejít do obchodu
další informace
Klíčové vlastnosti Kombinace  toho nejlepšího z kuchyně našich babiček  s moderními prvky a funkcemi. To je oblíbené nádobí Air od značky Tefal! Tyto zapékací kastrůlky neboli kokotky (cocottes) jsou vyrobeny  z kvalitního litého hliníku  a doplněny o  nepřilnavý keramický povrch , který nabízí zdravé vaření bez nutnosti vymazávání a vysypávání. Třešničkou na dortu nádobí  Tefal Air  je pak speciální  kondenzační poklice s unikátním kaskádovitým tvarem , která sráží páry a v podobě tekutiny je vrací zpět do nádoby. Stará se tak o konstantní „podlévání“ pokrmu, který je díky tomu luxusně šťavnatý.  Věděli jste, že...  Nádobí Tefal Air je až třikrát lehčí než klasické litinové hrnce! Díky  robustnímu provedení  je nádobí Tefal Air vynikající pro zapékání jakýchkoliv pokrmů a pečení dezertů, jako je například crème brûlée. Nepřilnavý keramický povrch se stará o snadné čištění a údržbu, které ještě více zjednodušuje možnost mýt nádobí i přímo v myčce. Nejdůležitější parametry Sada dvou kulatých kastrolů určených na zapékání Vhodné pouze do trouby – není možné použití na varné desce Materiál: litý hliník Vnitřní nepřilnavý keramický povrch Robustní a lehká konstrukce Silné dno zabraňuje připékání zespodu Rovnoměrné pečení Kondenzační poklice zajišťující šťavnatost pokrmů Kombinuje tradiční metody vaření s moderními technologiemi Přímo v kastrolu pak můžete pokrm i servírovat na stůl Snadná a rychlá údržba Průměr kastrůlků: 11 cm Vhodné do trouby do 250 °C Vhodné do myčky (bez poklice) Tip:  Naskenujte QR kód z obalu nádobí a objevte 10 lahodných receptů, které si zajisté oblíbíte! Cocottes neboli česky kokotky (v překladu kastrůlky) jsou zapékací misky vyrobené z keramiky či litiny, které mají podobu malých kastrůlků. V žádném případě jim nesmí chybět poklička, která zajišťuje správné propečení a šťavnatost pokrmů. Zkuste zapéct třeba chřest s kuřecím masem a bešamelem nebo snídaňovou kombinaci: šunku, sýr a vejce. Kokotky oceníte i při přípravě créme bruleé a dalších dezertů a budou se vám hodit jak na zapékání, tak na gratinování a flambování.

Mohlo by vás také zajímat