Salente Mixi GR, nerezový mlýnek a šlehač Evolveo
690,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
Salente Mixi GR, nerezový mlýnek a šlehač
Příslušenství k Salente Mixi 2L
Mletí kávy
Mletí vlašských ořechů se skořápkou
Mletí ledu
Výroba frappé
Nerezový mlýnek a šlehač je vhodným doplňkem přístroje Salente Mixi 2L Mixovací a varná nádoba hlavního přístroje má teflonové dno a mixováním tvrdých ingrediencí by poničilo její teflonový povrch dna. Z tohoto důvodu je vhodný pro mixování tvrdých ingrediencí Salente Mixi GR.
Příprava frappé
Pro přípravu frappé v Salente MIxi Gr budete potřebovat asi 30 zmražených kostek espressa, 110ml plnotučného mléka a sladidlo dle vaší chuti. Den před přípravou frappé dejte zamrazit espresso do formy na led. . Zmražené kostky espressa vložte do nádoby mlýnku a zvolte program mletí „Grind“. Poté přidejte mléko, sladidlo a opět zvolte daný program mletí „Grind“. Frappé můžeme podávat se zmrzlinou, nebo šlehačkou.
Skořápky z vlašských ořechů
Ořechové skořápky do koše nepatří. Naši předkové se snažili zužitkovat vše, tedy i skořápky. Proč to dělali? Skořápky vlašských ořechů obsahují vyšší podíl jódu, a jsou užitečné těm, kteří mají potíže se štítnou žlázou. Nedostatek jódu navíc ovlivňuje i zdraví dělohy či prostaty. Pokud potřebujete do svého těla doplnit jód, lidové léčitelství doporučuje právě odvar ze skořápek vlašských ořechů. Odvar připravíte tak, že skořápky rozmixujete na prášek v příslušenství Salente Mixi GR a tento zalijete vodou. Několik minut tuto směs povaříte a pak necháte vychladnout.
Mleté skořápky můžete také přimíchat do zubní pasty pro bělejší zuby, nebo je využít při přípravě domácího tělového peelingu.
Obsah balení
Salente Mixi GR
Manuál
Technická specifikace
Rozměry: 19×20cm
Hmotnost: 780g
Příslušenství k Salente Mixi 2L
Mletí kávy
Mletí vlašských ořechů se skořápkou
Mletí ledu
Výroba frappé
Nerezový mlýnek a šlehač je vhodným doplňkem přístroje Salente Mixi 2L Mixovací a varná nádoba hlavního přístroje má teflonové dno a mixováním tvrdých ingrediencí by poničilo její teflonový povrch dna. Z tohoto důvodu je vhodný pro mixování tvrdých ingrediencí Salente Mixi GR.
Příprava frappé
Pro přípravu frappé v Salente MIxi Gr budete potřebovat asi 30 zmražených kostek espressa, 110ml plnotučného mléka a sladidlo dle vaší chuti. Den před přípravou frappé dejte zamrazit espresso do formy na led. . Zmražené kostky espressa vložte do nádoby mlýnku a zvolte program mletí „Grind“. Poté přidejte mléko, sladidlo a opět zvolte daný program mletí „Grind“. Frappé můžeme podávat se zmrzlinou, nebo šlehačkou.
Skořápky z vlašských ořechů
Ořechové skořápky do koše nepatří. Naši předkové se snažili zužitkovat vše, tedy i skořápky. Proč to dělali? Skořápky vlašských ořechů obsahují vyšší podíl jódu, a jsou užitečné těm, kteří mají potíže se štítnou žlázou. Nedostatek jódu navíc ovlivňuje i zdraví dělohy či prostaty. Pokud potřebujete do svého těla doplnit jód, lidové léčitelství doporučuje právě odvar ze skořápek vlašských ořechů. Odvar připravíte tak, že skořápky rozmixujete na prášek v příslušenství Salente Mixi GR a tento zalijete vodou. Několik minut tuto směs povaříte a pak necháte vychladnout.
Mleté skořápky můžete také přimíchat do zubní pasty pro bělejší zuby, nebo je využít při přípravě domácího tělového peelingu.
Obsah balení
Salente Mixi GR
Manuál
Technická specifikace
Rozměry: 19×20cm
Hmotnost: 780g