Samura DAMASCUS SD-0031 Nůž na steaky 12,5 cm
1 699,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Tento populární nůž na steaky nesmí chybět v žádné domácnosti. Doporučuje se mít je v takovém počtu, jako je počet hostů u stolu. Tento nůž je profesionální jednodílný nůž s tenkou ostrou čepelí, který je schopen oboustranného ostření. Střední vrstva oceli VGold-10 poskytuje vynikající řez a nůž vydrží déle naostřený. Postranní vrstvy oceli SUS 430 a SUS 431 dodávají velkou pružnost a neumožňují zlomení střední vrstvy. Ergonomická rukojeť G-10 je vyrobena z materiálu odolného proti vlhkosti a teplu.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 24,5 cm
Délka čepele: 12,5 cm
Hmotnost: 98 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti Vice o vlastnostech japonských...
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Tento populární nůž na steaky nesmí chybět v žádné domácnosti. Doporučuje se mít je v takovém počtu, jako je počet hostů u stolu. Tento nůž je profesionální jednodílný nůž s tenkou ostrou čepelí, který je schopen oboustranného ostření. Střední vrstva oceli VGold-10 poskytuje vynikající řez a nůž vydrží déle naostřený. Postranní vrstvy oceli SUS 430 a SUS 431 dodávají velkou pružnost a neumožňují zlomení střední vrstvy. Ergonomická rukojeť G-10 je vyrobena z materiálu odolného proti vlhkosti a teplu.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 24,5 cm
Délka čepele: 12,5 cm
Hmotnost: 98 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti Vice o vlastnostech japonských...