Samura HARAKIRI Sada 5 nožů - černá

2 399,00 Kč Přejít do obchodu
další informace
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Sada pěti ocelových kuchyňských nožů Samura Harakiri zahrnuje: středně velký nůž na ovoce a zeleninu (SHR-0011B) s krátkou čepelí (99 mm), univerzální nůž (SHR-0023B) se středně dlouhou čepelí (150 мм), nůž Nakiri (SHR-0043B) se širokou střední čepelí (170 мм), šéfkuchařský nůž (SHR-0085B) se širokou a dlouhou čepelí (208 mm) a nůž Santoku (SHR-0095B) s tradiční čepelí japonského tvar (175 mm).
Doporučujeme ruční mytí.
Samura HARAKIRI Sada 5 nožů (černá) obsahuje:
Samura HARAKIRI Plátkovací nůž
Celková délka: 20,8 cm
Délka čepele: 9,9 cm
Hmotnost: 47 ​g
Samura HARAKIRI Univerzální nůž
Celková délka: 25,8 cm
Délka čepele: 15 cm
Hmotnost: 51 ​g
Samura HARAKIRI Nůž Nakiri
Celková délka: 30 cm
Délka čepele: 17 cm
Hmotnost: 129 ​g
Samura HARAKIRI Šéfkuchařský nůž
Celková délka: 32,8 cm
Délka čepele: 20 cm
Hmotnost: 114 ​g
Samura HARAKIRI Nůž Santoku
Celková délka: 29,5 cm
Délka čepele: 17,5 cm
Hmotnost: 112 ​g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete...

Mohlo by vás také zajímat