Samura INCA Univerzální keramický nůž 15,5 cm s čepelí z bílé zirkonie

1 249,00 Kč Přejít do obchodu
další informace
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Čepele nožů značky Samura mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Více o historii zn. Samura.
Univerzální keramický nůž Samura INCA 15,5 cm je jeden z nejoblíbenějších nožů pro každodenní vaření. Jeho funkcí je snadná manipulace a schopnost provádět více kuchyňských prací. Používá se k čištění a krájení zeleniny, ovoce, bylinek, sýrů, uzenin, masa. Největší množství kuchyňské práce padne vždy na tento nůž. Nůž vyniká extrémně ostrým břitem o tvrdosti 87 HRC. Keramický nůž nevyžaduje broušení. Nůž zůstává ostrý po celou dobu životnosti. Motiv na rukojeti byl inspirován kulturou kmene Inků.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 29,5 cm
Délka čepele: 15,5 cm
Hmotnost: 98 g
Přednosti keramických nožů INCA Samura:
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
rukojeť vyrobena z ABS a TRP plastu s jemným povrchem
keramické nože nevyžadují broušení
zaoblená špička čepele
nízká hmotnost keramických nožů je ideální pro intenzivní práci
při kontaktu čepele s potravinami nedochází k ničení vitamínů a enzymů
Naše řada nožů INCA byla vytvořena primárně pro ženy.
Provedli jsme průzkum u více než 200 žen, abychom se dozvěděli o jejich pocitech z těchto INCA keramických nožů. Hádejte, jaká byla nejoblíbenější odpověď? 85 % žen poukázalo na to, že se při používání našich keramických nožů cítí velmi bezpečně. Více o této speciální kolekci keramických nožů se dočtete ZDE.
5 faktů o keramických nožích
Můžete zapomenout na to, že by čepel po čase změnila barvu, korodovala nebo byla zmagnetizovaná. Zirkonium je absolutně chemicky inertní materiál, takže nože jsou zcela netoxické a šetrné k životnímu prostředí. Číst celý článek.
Jak vybrat ten správný...

Mohlo by vás také zajímat