Samura KAIJU SKJ-0220 Sada 3 nožů
3 699,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Sada nožů Samura Kaiju se skládá ze tří oblíbených nožů v kuchyni - Nůž na ovoce a zeleninu, Univerzální nůž a Šéfkuchařský nůž. S touto sadou Kaiju zvládnete většinu prací v kuchyni. Nože Samura Kaiju jsou vyrobeny z jednovrstvé oceli AUS-8 s černým povrchem a rukojeť ze stabilizovaného dřeva propůjčuje noži stylový vzhled.
Doporučujeme ruční mytí.
Samura KAIJU Sada 3 nožů obsahuje:
Samura KAIJU Nůž na ovoce a zeleninu
Celková délka: 38 cm
Délka čepele: 10 cm
Hmotnost: 325 g
KAIJU Univerzální nůž
Celková délka: 25,9 cm
Délka čepele: 15 cm
Hmotnost: 86 g
Samura KAIJU Šéfkuchařský nůž
Celková délka: 34,5 cm
Délka čepele: 21 cm
Hmotnost: 187 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti...
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Sada nožů Samura Kaiju se skládá ze tří oblíbených nožů v kuchyni - Nůž na ovoce a zeleninu, Univerzální nůž a Šéfkuchařský nůž. S touto sadou Kaiju zvládnete většinu prací v kuchyni. Nože Samura Kaiju jsou vyrobeny z jednovrstvé oceli AUS-8 s černým povrchem a rukojeť ze stabilizovaného dřeva propůjčuje noži stylový vzhled.
Doporučujeme ruční mytí.
Samura KAIJU Sada 3 nožů obsahuje:
Samura KAIJU Nůž na ovoce a zeleninu
Celková délka: 38 cm
Délka čepele: 10 cm
Hmotnost: 325 g
KAIJU Univerzální nůž
Celková délka: 25,9 cm
Délka čepele: 15 cm
Hmotnost: 86 g
Samura KAIJU Šéfkuchařský nůž
Celková délka: 34,5 cm
Délka čepele: 21 cm
Hmotnost: 187 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti...