Samura MO-V Nůž na rajčata 12 cm
899,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Tento nůž na rajčata Samura MO-V je ideální na krájení měkké, šťavnaté i přezrálé ovoce a zeleninu. Má menší čepel s vroubkovaným ostřím. Nůž není vhodný pouze na rajčata. Dokáže si hravě poradit i s různými potravinami s pevnější a tužší slupkou a měkkým vnitřkem. To vše díky právě zoubkům na ostří, které zvládne snadno překonat pevnou slupku. Přitom jsou zároveň jemné pro měkký vnitřek. Používáním nože se nástroj netupí, což je jeho velkou výhodou, protože není nutné nůž brousit.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 25 cm
Délka čepele: 12 cm
Hmotnost: 88 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti Vice o vlastnostech japonských nožů.
Péče o kuchyňské...
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Tento nůž na rajčata Samura MO-V je ideální na krájení měkké, šťavnaté i přezrálé ovoce a zeleninu. Má menší čepel s vroubkovaným ostřím. Nůž není vhodný pouze na rajčata. Dokáže si hravě poradit i s různými potravinami s pevnější a tužší slupkou a měkkým vnitřkem. To vše díky právě zoubkům na ostří, které zvládne snadno překonat pevnou slupku. Přitom jsou zároveň jemné pro měkký vnitřek. Používáním nože se nástroj netupí, což je jeho velkou výhodou, protože není nutné nůž brousit.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 25 cm
Délka čepele: 12 cm
Hmotnost: 88 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti Vice o vlastnostech japonských nožů.
Péče o kuchyňské...