Samura OKINAWA SO-0185 Nůž Gyuto 17 cm
1 999,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Univerzálnost tohoto japonského nože gyuto pro šéfkuchaře předčí vaše očekávání. Rukojeť z palisandrového dřeva, která byla tradičně používána pro japonské meče, kombinuje styl, ergonomii, úroveň pohodlí a trvanlivost. S tímto nožem budete moct pracovat i několik hodin v kuse bez větší námahy. Optimální délka čepele umožňuje dělat dlouhé tahy pro čisté plátky sashimi nebo kousky zeleniny. Může také zpracovávat tvrdá masa, jako je vepřové břicho, která vyžadují velmi ostrou čepel navrženou pro šlachovitá masa. Díky tomuto gyuto noži můžete krájet na jemné plátky, sekat a krájet na kostky. Tvrdost oceli 59 HRC umožňuje snadné zpracování i velmi tvrdých potravin.
Čepel je kovaná z prvotřídní japonské oceli AUS-8, která udržuje dvojité ostří velice ostré. Černá nylonová podložka poskytuje ideální vyvážení hmotnosti a větší pohodlí v ruce. Tento profesionální kuchyňský nůž je oceňovaný profesionálními šéfkuchaři z různých zemí a domácími kuchaři, kteří si jeho výkon užívají a mají pocit, že se díky němu zlepšily jejich dovednosti. OKINAWA gyuto kombinuje nejlepší standardy japonského řemesla s moderními technologiemi. Díky tomu vám bude sloužit po mnoho let pravidelného používání!
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 32,2 cm
Délka čepele: 17 cm
Hmotnost: 106 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému...
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Univerzálnost tohoto japonského nože gyuto pro šéfkuchaře předčí vaše očekávání. Rukojeť z palisandrového dřeva, která byla tradičně používána pro japonské meče, kombinuje styl, ergonomii, úroveň pohodlí a trvanlivost. S tímto nožem budete moct pracovat i několik hodin v kuse bez větší námahy. Optimální délka čepele umožňuje dělat dlouhé tahy pro čisté plátky sashimi nebo kousky zeleniny. Může také zpracovávat tvrdá masa, jako je vepřové břicho, která vyžadují velmi ostrou čepel navrženou pro šlachovitá masa. Díky tomuto gyuto noži můžete krájet na jemné plátky, sekat a krájet na kostky. Tvrdost oceli 59 HRC umožňuje snadné zpracování i velmi tvrdých potravin.
Čepel je kovaná z prvotřídní japonské oceli AUS-8, která udržuje dvojité ostří velice ostré. Černá nylonová podložka poskytuje ideální vyvážení hmotnosti a větší pohodlí v ruce. Tento profesionální kuchyňský nůž je oceňovaný profesionálními šéfkuchaři z různých zemí a domácími kuchaři, kteří si jeho výkon užívají a mají pocit, že se díky němu zlepšily jejich dovednosti. OKINAWA gyuto kombinuje nejlepší standardy japonského řemesla s moderními technologiemi. Díky tomu vám bude sloužit po mnoho let pravidelného používání!
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 32,2 cm
Délka čepele: 17 cm
Hmotnost: 106 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému...