Samura SHADOW SH-0021 Univerzální nůž 12 cm

699,00 Kč Přejít do obchodu
další informace
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Japonské kuchyňské nože ve stylové produktové řadě Samura SHADOW! Tento malý univerzální nůž je multifunkční a je naprostou nutností v každé kuchyni. Tento nůž je vhodný na celou řadu různorodých činností a zpracování všemožných potravin. Černá nepřilnavá ochranná vrstva umožňuje nejen uchovat čepel v jejím původním stavu, ale také propůjčit jejímu vzhledu jedinečnost a kouzlo. Jednovrstvá ocelová čepel o tvrdosti 59 HRC se zvýšenou pevností umožňuje uchovat ostří ostré jako břitva po dlouho dobu bez nutnosti častého broušení.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 21 cm
Délka čepele: 12 cm
Hmotnost: 46 ​g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových...

Mohlo by vás také zajímat