Sencor SPR 5500SS Pomalý hrnec
2 799,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
Inovativní hrnec na pomalé vaření SPR 5500SS značky SENCOR se stane nenahraditelným pomocníkem každé hospodyňky. Vynikající pro vaření polévky, guláše, džemu, jehněčího masa, hovězího masa, zeleniny, vajec atd. Jídla pomalým vařením získávají násobně výraznější chutě, přestože se připravují pouze s malým množstvím koření, soli a bez tuku. Vnitřní nádoba o objemu 6 l má stěny z hliníkové slitiny s tloušťkou 3 mm a je potažena vrstvou s technologií zabraňující přichytávání pokrmů neobsahující PFOA. Může být uložena do ledničky a možno jí mýt v myčce nádobí Vlastnosti a specifikace:
časovač Set & Forget zaručující maximální komfort během vaření, umožňuje nastavení teploty a doby vaření
digitální LED ovládací displej zaručuje nejpohodlnější vaření
systém dvojitého zajištění poklice zaručuje maximální zachování příchutí pokrmu a pomáhá udržovat stálou teplotu uvnitř hrnce
funkce Keep Warm udržuje automaticky ideální teplotu vašeho pokrmu po ukončení procesu vaření
parní hrnec je vyroben z vynikající nerezové potravinářské oceli zaručující dlouhou životnost a odolnost proti korozi
velký parní hrnec z nerezové oceli umožňuje přípravu ryb, knedlíků a zeleniny v páře
tepelně odolné rukojeti zabraňují jakémukoli popálení a umožňují manipulaci s horkým hrncem během vaření
poklice vyrobená z tvrzeného skla zaručuje dlouhou životnost, dokonale utěsněná poklice pomáhá udržovat stálou teplotu
elegantní design nerezové oceli je vhodný do každé kuchyně7 důvodů pro vaření v pomalém hrnci:
jednoduchost – jednoduše vložte všechny ingredience do hrnce a nechejte jej provést všechnu práci
úspora vody a energie – díky speciální konstrukci hrnce z hliníkové slitiny dochází k účinnějšímu přenosu tepla než u tradičníchkeramických hrnců, což znamená úsporu energie
úspora času – jakmile vložíte všechny ingredience do hrnce, můžete jej nechat, aby vařil sám
výrazné chutě a žádné ztráty vitamínů – díky pomalému vaření při nízkých teplotách zachováte ve srovnání s tradičnímvařením příchutě i vitamíny
šťavnaté maso – při pomalém vaření zůstává šťáva uvnitř masa
možnost vaření tuhého masa – tradiční tuhá masa jsou po pomalém vaření vynikající
příprava pokrmů bez tuku – díky nízkým teplotám nemusíte používat olej, a proto připravujete lehčí pokrmy, které jsoudokonce chutnější5 předvoleb pro nastavení smažení zaručuje zachování příchutí a karamelizaci ingrediencí:
pozvolné smažení 100 °C
pomalé smažení 120 °C
střední smažení 150 °C
restování 170 °C
prudké osmažení 180 °C4 nastavitelné funkce pro vaření:
velmi pomalé vaření: 6 až 14 hodin
pomalé vaření: 2 až 8 hodin
pára: 5 až 120 minut
jogurt: 6 až 12 hodinObsah balení: pomalý hrnec s nádobou z hliníku, napařovací hrnec z nerezové oceli
časovač Set & Forget zaručující maximální komfort během vaření, umožňuje nastavení teploty a doby vaření
digitální LED ovládací displej zaručuje nejpohodlnější vaření
systém dvojitého zajištění poklice zaručuje maximální zachování příchutí pokrmu a pomáhá udržovat stálou teplotu uvnitř hrnce
funkce Keep Warm udržuje automaticky ideální teplotu vašeho pokrmu po ukončení procesu vaření
parní hrnec je vyroben z vynikající nerezové potravinářské oceli zaručující dlouhou životnost a odolnost proti korozi
velký parní hrnec z nerezové oceli umožňuje přípravu ryb, knedlíků a zeleniny v páře
tepelně odolné rukojeti zabraňují jakémukoli popálení a umožňují manipulaci s horkým hrncem během vaření
poklice vyrobená z tvrzeného skla zaručuje dlouhou životnost, dokonale utěsněná poklice pomáhá udržovat stálou teplotu
elegantní design nerezové oceli je vhodný do každé kuchyně7 důvodů pro vaření v pomalém hrnci:
jednoduchost – jednoduše vložte všechny ingredience do hrnce a nechejte jej provést všechnu práci
úspora vody a energie – díky speciální konstrukci hrnce z hliníkové slitiny dochází k účinnějšímu přenosu tepla než u tradičníchkeramických hrnců, což znamená úsporu energie
úspora času – jakmile vložíte všechny ingredience do hrnce, můžete jej nechat, aby vařil sám
výrazné chutě a žádné ztráty vitamínů – díky pomalému vaření při nízkých teplotách zachováte ve srovnání s tradičnímvařením příchutě i vitamíny
šťavnaté maso – při pomalém vaření zůstává šťáva uvnitř masa
možnost vaření tuhého masa – tradiční tuhá masa jsou po pomalém vaření vynikající
příprava pokrmů bez tuku – díky nízkým teplotám nemusíte používat olej, a proto připravujete lehčí pokrmy, které jsoudokonce chutnější5 předvoleb pro nastavení smažení zaručuje zachování příchutí a karamelizaci ingrediencí:
pozvolné smažení 100 °C
pomalé smažení 120 °C
střední smažení 150 °C
restování 170 °C
prudké osmažení 180 °C4 nastavitelné funkce pro vaření:
velmi pomalé vaření: 6 až 14 hodin
pomalé vaření: 2 až 8 hodin
pára: 5 až 120 minut
jogurt: 6 až 12 hodinObsah balení: pomalý hrnec s nádobou z hliníku, napařovací hrnec z nerezové oceli