Suroviny pro UO Cukrář - Ludvík Bláha, František Šrek, Ivana Kopová INFORMATORIUM
313,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin.
Kapitoly v knize:
Potravinářská prvovýroba a výroba
Složení a vlastnosti poživatin
Nauka o výživě
Znaky jakosti potravin. Příčiny znehodnocování potravin. Skladování a konzervování potravin
Cukry a ostatní sladidla
Obiloviny
Škroby
Vejce
Mléko a mléčné výrobky
Tuky
Ovoce a ovocné výrobky
Jádroviny a olejnatá semena
Kakao a čokoláda
Pochutiny
Nápoje
Želírovací látky
Kypřicí prostředky
Surovinové směsi a přípravky
Přídatné látky
Obalové materiály
Kapitoly v knize:
Potravinářská prvovýroba a výroba
Složení a vlastnosti poživatin
Nauka o výživě
Znaky jakosti potravin. Příčiny znehodnocování potravin. Skladování a konzervování potravin
Cukry a ostatní sladidla
Obiloviny
Škroby
Vejce
Mléko a mléčné výrobky
Tuky
Ovoce a ovocné výrobky
Jádroviny a olejnatá semena
Kakao a čokoláda
Pochutiny
Nápoje
Želírovací látky
Kypřicí prostředky
Surovinové směsi a přípravky
Přídatné látky
Obalové materiály