2 699 Kč
Přejít do obchodu
Chcete jíst zdravě a ne obětovat své oblíbené chutě? S inovativní horkovzdušnou fritézou Ariete Airy Fryer XXL 4618/03 si připravíte křupavé hranolky, výtečné řízky a chutné chipsy téměř bez použití tuků. Toto zařízení umožňuje pohodlné nastavení teploty mezi 80 a 200 °C a poskytuje sedm pečících programů na snadno čitelném digitálním displeji. Díky inovativnímu vzduchovému systému, který zajišťuje 360° rozložení tepla, se potraviny upečou rovnoměrně, čímž zůstanou vně křupavé a uvnitř šťavnaté, plné chuti. Klíčové vlastnosti fritézy: Zdravější možnost smažení s téměř bez tuku Kapacita fritovací nádoby 7 l Cirkulační technologie 360 ° pro dokonalé propečení sladkých i slaných jídel Dotykové digitální ovládání Možnost nastavení teploty od 80 do 200 °C Nastavení času až 60 min Sedm nastavitelných pečicích režimů pro: mražené hranolky, masové pokrmy, mořské plody, kuře, červené maso, pečené sladkosti, rybí pokrmy Vaření bez nežádoucího pachu Bezpečnostní funkce proti přehřátí Rychlá příprava pokrmů do 20 minut Hotová večeře do 20 minut S touto horkovzdušnou fritézou v XXL variantě je příprava jídel jednoduchá a efektivní, a to je jen jeden z mnoha jejích benefitů. Pomocí tohoto přístroje můžete snížit spotřebu škodlivých tuků a rychle uvařit vaše oblíbené jídla – hranolky za 15 minut a vepřový řízek za 20 minut. S objemnou nádobou o velikosti 7 litrů, která pojme až 2,5 kg hranolek, se hodí pro velké rodinné večeře nebo pohoštění pro společnost bez potřeby více várkách. Sedm možností Provedení sedmi různých programů vám umožní ideálně upravit přípravu různorodých pokrmů: Mražené hranolky Masové pokrmy Mořské plody Kuřecí pokrmy Červené maso Sladkosti a dezerty Ryby Zdravější smažení bez tuku Oproti tradičnímu smažení – neboli “koupání” v oleji – využívá horkovzdušná fritéza minimální množství tuku. Tímto způsobem jsou výsledné pokrmy křehké na povrchu a měkké a šťavnaté uvnitř, což snižuje jejich celkový obsah tuku. Tyto postupy vaření přináší lehčí a stravitelnější pokrmy, které nezatěžují trávení. Multifunkční vaření: smažení i pečení Jak funguje horkovzdušná fritéza? Vnitřní prostor zařízení je naplněn a obíhán teplým vzduchem, jenž se pohybuje v rozmezí od 80 do 200 °C a je rovnoměrně distribuován, aby zajistil rovnoměrné opékání, smažení i pečení všech receptů.
další informace