1 799 Kč
Přejít do obchodu
Zkuste si představit, že váš rýžovar umí víc než jen rýži. S multifunkčním hrncem získáte v kuchyni skvělého společníka pro přípravu nejrůznějších pokrmů. Stačí otočit ovládacím kolečkem a hrnec se promění v parní hrnec, pomalý hrnec nebo vám pomůže s dokonalou omeletou. Chcete zdravě upravenou zeleninu? Vyberte si parní vaření. Toužíte po výtečných mořských plodech? I to zvládne hrnec hravě. Díky funkcím pomalého vaření můžete připravit bohaté polévky a omáčky. A s multifunkčním hrncem Ariete dokonce pohodlně uvaříte komplexní večeři. Navíc s jeho jedinečným retro designem přinese do vaší kuchyně šmrnc. Tento kuchyňský přístroj se stane vaším novým oblíbencem.
Klíčové vlastnosti:
5 šikovných funkcí: rýžovar, restování, vaření v páře, udržování teploty, pomalé vaření
Dokáže přichystat až 10 šálků rýže naráz (1,8 l suché rýže)
Celkový objem 3 l
Nádoba na vaření rýže či jiných pokrmů s nepřilnavým dnem vhodná i na zapékání v troubě
Udrží teplotu až 24 hodin
Design Ariete Vintage
1. Rýžovar: Vždy dokonalá rýže
Zapomeňte na problémy s vařením rýže a připečené hrnce – s rýžovarem si vychutnáte dokonale připravenou rýži s vynikající chutí, která se nelepí. Ať už jde o aromatickou basmati, jasmínovou či rýži na sushi, recept na přípravu v rýžovaru je hračka: Stačí odměřit správné množství rýže, přidat vhodné množství vody a přístroj se o zbytek postará. Poté už rýži jen dochutíte a servírujete podle svého přání.
2. Restování: Pro chutné křupavé pokrmy
Ať už jde o omeletu, mořské plody nebo kuřecí steak, s multifunkčním hrncem je restování hračka. Jeho nepřilnavý povrch umožňuje restovat a následně i dusit, a to vše v jediném hrnci. Výsledkem jsou křupavé a voňavé lahůdky bez nepořádku a zbytečného mytí dalších pánví či hrnců.
3. Vaření v páře: Zdravé a lahodné
Pro lehčí a zdravější variantu vaření je ideální volbou režim vaření v páře. Multifunkční hrnec s praktickým sítem umožňuje pohodlně připravit zeleninu nebo maso. Tato metoda zachovává vysoký obsah nutričních hodnot, vitamínů a minerálů. Vaření v páře vám umožní snadno a efektivně připravit jak přílohu, tak hlavní chod, a to vše v jednom kroku.
4. Udržování teploty: Jídlo teplé až 24 hodin
Funkce udržování teploty jídla je jednou z nejlepších vlastností tohoto multifunkčního hrnce. Ideální řešení pro ty chvíle, kdy nejste jisti časem podávání jídla nebo pokud se vaši hosté scházejí postupně. Tato funkce zajišťuje, že vaše pokrmy zůstanou teplé a čerstvé až po dobu 24 hodin.
5. Pomalé vaření: Dokonalost v každém pokrmu
S hrncem na pomalé vaření dosáhnete mimořádných kulinářských výsledků. Máte-li obavy z přípravy kuřecího nebo hovězího vývaru, nebo pokud toužíte po něžně měkkém masu, čeká vás úspěch. Tento hrnec je také ideální pro přípravu výborných omáček a je skvělý pro experimentování s novými recepty, například na dýňovou polévku. Pomalé vaření pomáhá zachovat vitamíny a minerály ve vašich pokrmech a zároveň zabraňuje připalování.
Dokonalý závěr vašeho jídla
Jednou z klíčových předností tohoto hrnce je nádoba s nepřilnavým povrchem, která vydrží v troubě při teplotě 180-200 °C až 20 minut. Chcete-li svému rýžovému nákypu dodat křupavou zlatavou kůrčičku, nemusíte používat žádnou další nádobu a zbytečně ji špinit.
Klíčové vlastnosti:
5 šikovných funkcí: rýžovar, restování, vaření v páře, udržování teploty, pomalé vaření
Dokáže přichystat až 10 šálků rýže naráz (1,8 l suché rýže)
Celkový objem 3 l
Nádoba na vaření rýže či jiných pokrmů s nepřilnavým dnem vhodná i na zapékání v troubě
Udrží teplotu až 24 hodin
Design Ariete Vintage
1. Rýžovar: Vždy dokonalá rýže
Zapomeňte na problémy s vařením rýže a připečené hrnce – s rýžovarem si vychutnáte dokonale připravenou rýži s vynikající chutí, která se nelepí. Ať už jde o aromatickou basmati, jasmínovou či rýži na sushi, recept na přípravu v rýžovaru je hračka: Stačí odměřit správné množství rýže, přidat vhodné množství vody a přístroj se o zbytek postará. Poté už rýži jen dochutíte a servírujete podle svého přání.
2. Restování: Pro chutné křupavé pokrmy
Ať už jde o omeletu, mořské plody nebo kuřecí steak, s multifunkčním hrncem je restování hračka. Jeho nepřilnavý povrch umožňuje restovat a následně i dusit, a to vše v jediném hrnci. Výsledkem jsou křupavé a voňavé lahůdky bez nepořádku a zbytečného mytí dalších pánví či hrnců.
3. Vaření v páře: Zdravé a lahodné
Pro lehčí a zdravější variantu vaření je ideální volbou režim vaření v páře. Multifunkční hrnec s praktickým sítem umožňuje pohodlně připravit zeleninu nebo maso. Tato metoda zachovává vysoký obsah nutričních hodnot, vitamínů a minerálů. Vaření v páře vám umožní snadno a efektivně připravit jak přílohu, tak hlavní chod, a to vše v jednom kroku.
4. Udržování teploty: Jídlo teplé až 24 hodin
Funkce udržování teploty jídla je jednou z nejlepších vlastností tohoto multifunkčního hrnce. Ideální řešení pro ty chvíle, kdy nejste jisti časem podávání jídla nebo pokud se vaši hosté scházejí postupně. Tato funkce zajišťuje, že vaše pokrmy zůstanou teplé a čerstvé až po dobu 24 hodin.
5. Pomalé vaření: Dokonalost v každém pokrmu
S hrncem na pomalé vaření dosáhnete mimořádných kulinářských výsledků. Máte-li obavy z přípravy kuřecího nebo hovězího vývaru, nebo pokud toužíte po něžně měkkém masu, čeká vás úspěch. Tento hrnec je také ideální pro přípravu výborných omáček a je skvělý pro experimentování s novými recepty, například na dýňovou polévku. Pomalé vaření pomáhá zachovat vitamíny a minerály ve vašich pokrmech a zároveň zabraňuje připalování.
Dokonalý závěr vašeho jídla
Jednou z klíčových předností tohoto hrnce je nádoba s nepřilnavým povrchem, která vydrží v troubě při teplotě 180-200 °C až 20 minut. Chcete-li svému rýžovému nákypu dodat křupavou zlatavou kůrčičku, nemusíte používat žádnou další nádobu a zbytečně ji špinit.
další informace