559 Kč
Přejít do obchodu
Máte rádi jogurty a jsou součástí vašeho každodenního jídelníčku? Udělejte si své vlastní. S kompaktním domácím jogurtovačem Ariete Yogurella 621 to bude hračka. Jednoduchý přístroj dokáže za pár hodin připravit až litr domácího jogurtu. A je jen na vás, jestli zvolíte obyčejný, řecký, rostlinný nebo třeba s nízkým obsahem laktózy. Ideální je pro všechny, kteří trpí intolerancí nebo alergií na mléčnou bílkovinu. Už nemusíte luštit etikety. U svého domácího jogurtu si budete složením vždycky jisti. Jogurtovač vám umožní připravit si jogurt tak, jak ho máte rádi. Hotový produkt si můžete dosladit, ozdobit ovocem nebo jíst jen tak.
Klíčové vlastnosti jogurtovače Ariete Yogurella 621:
Velmi jednoduché ovládání a příprava
Lze vyrábět více druhů jogurtů i veganské nebo bezlaktózové
Objem nádoby na přípravu je 1 litr
Obsahuje dvě nádoby na přípravu a průhledné víko pro skladování v lednici
Jogurt lze vyrobit za 8 – 12 hodin
Speciální nádoba, která udržuje stálou teplotu a umožňuje fermentaci
Jak vyrobit domácí jogurt?
Postup výroby domácího jogurtu je snadný. Nejjednodušším receptem, jak vyrobit domácí jogurt v jogurtovači je tento:
1. Bude vám stačit 125 ml obyčejného nebo holandského jogurtu s co nejvzdálenějším datem spotřeby.
2. Připravte si cca 850 ml mléka, které je buď pasterizované nebo čerstvé (to ale musíte nechat projít 80 °C).
3. Jogurt jemně rozmíchejte v mléce
4. Připravenou směs nalijete do nádoby v přístroji a zapněte ho.
5. Za 8 – 12 hodin je hotovo. Jogurt dejte do lednice a pochutnejte si na něm.
Domácí jogurt z vašeho nového jogurtovače si můžete dosladit, ozdobit marmeládou, oříšky, ovocem nebo nechat jen tak. Vyzkoušejte si i recepty veganské, bezlaktózové nebo rostlinné domácí jogurty.
Klíčové vlastnosti jogurtovače Ariete Yogurella 621:
Velmi jednoduché ovládání a příprava
Lze vyrábět více druhů jogurtů i veganské nebo bezlaktózové
Objem nádoby na přípravu je 1 litr
Obsahuje dvě nádoby na přípravu a průhledné víko pro skladování v lednici
Jogurt lze vyrobit za 8 – 12 hodin
Speciální nádoba, která udržuje stálou teplotu a umožňuje fermentaci
Jak vyrobit domácí jogurt?
Postup výroby domácího jogurtu je snadný. Nejjednodušším receptem, jak vyrobit domácí jogurt v jogurtovači je tento:
1. Bude vám stačit 125 ml obyčejného nebo holandského jogurtu s co nejvzdálenějším datem spotřeby.
2. Připravte si cca 850 ml mléka, které je buď pasterizované nebo čerstvé (to ale musíte nechat projít 80 °C).
3. Jogurt jemně rozmíchejte v mléce
4. Připravenou směs nalijete do nádoby v přístroji a zapněte ho.
5. Za 8 – 12 hodin je hotovo. Jogurt dejte do lednice a pochutnejte si na něm.
Domácí jogurt z vašeho nového jogurtovače si můžete dosladit, ozdobit marmeládou, oříšky, ovocem nebo nechat jen tak. Vyzkoušejte si i recepty veganské, bezlaktózové nebo rostlinné domácí jogurty.
další informace