Boršč EXPRES MENU 600 g

Boršč s hovězím a vepřovým masem – hutná svačina ideální pro outdoorové aktivitySvačinová polévka s hovězím a vepřovým masem, dušeným na kořenové zelenině, bramboru a hlávkovém zelí, zjemněná smetanou, je perfektní pro ty, kteří hledají rychlé a chutné jídlo na cestách. Stačí pouze ohřát a polévka je připravená k okamžitému servírování. Vlastnosti boršče od EXPRES MENUbalení: 600 g (2 porce)složení bez lepku a bez éčekhotové sterilované jídlo od české rodinné firmy z Trutnovasnadná přípravaideální pro přípravu na cestáchSloženíhovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), hovězí maso přední, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), zelí hlávkové, červená řepa sterilovaná (červená řepa, voda, ocet, cukr, sůl, aroma), vepřové maso (plec), smetana, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), brambory, cukr, cibule, uzená slanina (vepřové sádlo), citron, sůl kamenná, paprika mletá, bobkový listPříprava jídlaBoršč EXPRES MENU můžete připravit třemi způsoby:Sáček s jídlem vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte zhruba 2 až 3 minuty při výkonu300 W nebo dokud nebude jídlo teplé. Při ohřevu buďte opatrní, delší doba ohřevu může vést k deformaci obalu. V další variantě stačí vyprázdnit obsah sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě zhruba 2 minuty. Pokud nemáte k dispozici mikrovlnnou troubu, stačí sáčky vložit do hrnce s vařící vodou zhruba na 10 minut. Před podáváním jídla promačkejte. SkladováníVýrobek skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Datum spotřebyMinimální trvanlivost je uvedena na obalu. Obvyklé datum spotřeby jsou 2 roky. Nutriční hodnoty na 100 gEnergetická hodnota:320 kJEnergetická hodnota:76 kcalTuky:4 gNasycené mastné kyseliny:0,9 gSacharidy:8 gz toho cukry:3,4 gBílkoviny:3,1 gVláknina:0,9 gSůl:1 g
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další doplňky stravy