Tato skleněná konvice na kávu patří mezi nejoceňovanější na světě díky svým vynikajícím a čistým výsledkům extrakce.Postup přípravy dvou šálků kávy:Množství kávy: 25 gMnožství vody: 400 mlTeplota vody: 90-94 °CČas extrakce: 3/4 minutyNávod:Vložte papírový filtr do horní části konvice. Díky jeho kuželovitému tvaru se snadno a bezproblémově zapadne.Propláchněte filtr horkou vodou, aby se odstranily nežádoucí pachy a připravil se na lepší extrakci.Vložte mletou kávu (např. Pascucci Bio Coffee Filter) do konvice.Začněte zalévat kávu pravidelnými intervalech pomocí krouživých pohybů.Tímto způsobem dosáhnete maximálního potenciálu kávy, přičemž skleněná konvice poskytuje optimální podmínky pro vynikající chuť a aroma. Užijte si každý doušek této skvostné kávy!