Gril na kuřata - jehla 100 cm

Základní popis:
Elektrický grilovací rožeň s možností polohování. Součástí je i dlouhé, pohodlné madlo z kvalitního bukového dřeva. Díky použitým masivním materiálům vás rošt potěší svou dlouhou životností a vysokou odolností
Žádné šrouby! Rožeň drží ve vámi zvolené výšce bez nutnosti rektifikace (šroubování) díky samosvornému pákovému provedení.

Každý výrobek ručně řežou, svařují a brousí naši zruční zaměstnanci
Délka grilovací jehly je 100 cm
Délka nosných zatloukacích tyčí je 120 cm
Nosné tyče s průměrem 2 cm využijete pro zatlučení nebo zabetonování vedle ohniště
Součástí je kvalitní grilovací motorek
Unikátní pákový systém
Rožeň a jehly jsou kompletně nerezové. Pákové mechanismy a zatloukací tyče jsou ze surové ocele
Surové provedení bez povrchové úpravy časem lehce patinuje korozí. Jedná se o normální jev, který nemá vliv na správné fungování roštu
Výhodou je pohodlné a snadné ovládání
Demontáž rožně po ukončení grilování je velmi snadná. Stačí jej pouze stáhnout z nosných tyčí a máte po starostech

Jaké jsou další možnosti a varianty:

Vhodným doplňkem je nerezové zemní pouzdro pro snadnou montáž/demontáž nosných tyčí. Budete potřebovat 2 ks.
Zde se můžete podívat na přehledný výkres grilu vč. rozměrů
Pro pohodové grilování doporučujeme rožeň kombinovat s naším kovovým ohništěm
Tento gril může být také součástí našich zahradních grilů nebo přenosných ohnišť s grilovacím roštem
Ke všem našim grilům, roštům a ohništím nabízíme bohaté příslušenství od tradičních českých výrobců


???? Potřebujete jiné rozměry, úpravu, změnu povrchové úpravy? Pošlete nám poptávku nebo nám napište na firma@zamecnictvi-pluhar.cz
???? Technická podpora, dotazy, konzultace na tel. +420 602 446 146
Tento výrobek je chráněný průmyslovým vzorem společenství č. 015019809-0004. Možná je to pro vás méně srozumitelná informace. Nemusíte se bát žádných omezení. (Průmyslovým vzorem jsou chráněna nová technická řešení využitelná ve výrobě.)
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další doplňky pro grilování