KAISER Drůbeží maso - směs hrubé štěpky na uzení množství: 6kg
469 Kč
Přejít do obchodu
Vyvážená kombinace buku, jabloňe a javoru vyladěná pro uzení drůbežího masa. Kouřový mix dodá kuřeti či krůtě zlatavou barvu a jemně nasládlé kouřové aroma.
Prémiová kvalita
Moje dřevěná Štěpka má tu nejvyšší kvalitu. Neobsahuje prach, kůru, plísně ani jiné nečistoty. Sušíme ji na Max. 12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Zkrátka kvalita na sichr.
Pintlich výsledky
V tomhle mixu jsem vyladil ideální poměr 3 druhů dřeva pro kvalitnější výsledek z uzení. Byla to alchymie, ale podařilo se mi zkombinovat aroma a délku prohořívání každého druhu dřeva tak, aby to stálo za to.
Síla aroma: střední (3/5)
Výhřevnost:Střední
frakce: 6-12 mm
Složení: Buk, Jabloň a Javor
Hmotnost balení: 500 g
Certifikace: ano
Sichr na drůbež
Vyudit celý kuře, stehna nebo jen šťavnatý kachní prsa odteď nebude problém. Stačí se držet mého ověřeného postupu při nakládání proviantu a pořídit si na jednu rundu uzení tuto speciální směs.
Hrubost štěpky
Hrubost 6-12 mm je určená pro udírny na dřevo a jedno balení vydrží na cca. 6 hodin uzení. Topíte-li v ohništi elektrickou spirálou, doporučuju použít frakci 1-3 mm.
Udržitelnost
Co z přírody získáme, měli bychom také vrátit zpět. Za tím si stojím. Snažíme se proto zachovat diverzitu tím, že s každým prodaným balíčkem přispíváme k obnově lesů a ovocných sadů. A to i díky vám!
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Prémiová kvalita
Moje dřevěná Štěpka má tu nejvyšší kvalitu. Neobsahuje prach, kůru, plísně ani jiné nečistoty. Sušíme ji na Max. 12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Zkrátka kvalita na sichr.
Pintlich výsledky
V tomhle mixu jsem vyladil ideální poměr 3 druhů dřeva pro kvalitnější výsledek z uzení. Byla to alchymie, ale podařilo se mi zkombinovat aroma a délku prohořívání každého druhu dřeva tak, aby to stálo za to.
Síla aroma: střední (3/5)
Výhřevnost:Střední
frakce: 6-12 mm
Složení: Buk, Jabloň a Javor
Hmotnost balení: 500 g
Certifikace: ano
Sichr na drůbež
Vyudit celý kuře, stehna nebo jen šťavnatý kachní prsa odteď nebude problém. Stačí se držet mého ověřeného postupu při nakládání proviantu a pořídit si na jednu rundu uzení tuto speciální směs.
Hrubost štěpky
Hrubost 6-12 mm je určená pro udírny na dřevo a jedno balení vydrží na cca. 6 hodin uzení. Topíte-li v ohništi elektrickou spirálou, doporučuju použít frakci 1-3 mm.
Udržitelnost
Co z přírody získáme, měli bychom také vrátit zpět. Za tím si stojím. Snažíme se proto zachovat diverzitu tím, že s každým prodaným balíčkem přispíváme k obnově lesů a ovocných sadů. A to i díky vám!
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
další informace