KAISER Hovězí a vepřové maso - směs hrubé štěpky na uzení množství: 0,5kg
72 Kč
Přejít do obchodu
Středně silné aroma propůjčuje pečlivě vybraný poměr buku, švestky a dubu. Speciálně navržený blend pro uzení hovězího, vepřového a zvěřiny.
Prémiová kvalita
Moje dřevěná Štěpka má tu nejvyšší kvalitu. Neobsahuje prach, kůru, plísně ani jiné nečistoty. Sušíme ji na Max. 12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Zkrátka kvalita na sichr.
Pintlich výsledky
Ideální poměr šveStky, dubu a buku pro kvalitnější výsledek z uzení. Byla to alchymie, ale podařilo se mi zkombinovat aroma a délku prohořívání každého druhu dřeva tak, aby to stálo za to.
Síla aroma: střední (3/5)
Výhřevnost: Vysoká
frakce: 6-12 mm
Složení: Buk, Švestka a Dub
Hmotnost balení: 500 g
Certifikace: ano
Sichr na červené maso
Vyudit hovězí hrudí nebo připravit skvělé pastrami odteď nebude problém. Stačí se držet mých ověřených postupů při nakládání proviantu a pořídit si na jednu rundu uzení tuto speciální směs. Pro fandy silnějšího aroma doporučuju taky na vepřový. ať už bůček nebo klobásy.
Hrubost štěpky
Hrubost 6-12 mm je určená pro udírny na dřevo a jedno balení vydrží na cca 6 hodin uzení. Topíte-li v ohništi elektrickou spirálou, doporučuju použít frakci 1-3 mm.
Udržitelnost
Co z přírody získáme, měli bychom také vrátit zpět. Za tím si stojím. Snažíme se proto zachovat diverzitu tím, že s každým prodaným balíčkem přispíváme k obnově lesů a ovocných sadů. A to i díky vám!
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Prémiová kvalita
Moje dřevěná Štěpka má tu nejvyšší kvalitu. Neobsahuje prach, kůru, plísně ani jiné nečistoty. Sušíme ji na Max. 12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Zkrátka kvalita na sichr.
Pintlich výsledky
Ideální poměr šveStky, dubu a buku pro kvalitnější výsledek z uzení. Byla to alchymie, ale podařilo se mi zkombinovat aroma a délku prohořívání každého druhu dřeva tak, aby to stálo za to.
Síla aroma: střední (3/5)
Výhřevnost: Vysoká
frakce: 6-12 mm
Složení: Buk, Švestka a Dub
Hmotnost balení: 500 g
Certifikace: ano
Sichr na červené maso
Vyudit hovězí hrudí nebo připravit skvělé pastrami odteď nebude problém. Stačí se držet mých ověřených postupů při nakládání proviantu a pořídit si na jednu rundu uzení tuto speciální směs. Pro fandy silnějšího aroma doporučuju taky na vepřový. ať už bůček nebo klobásy.
Hrubost štěpky
Hrubost 6-12 mm je určená pro udírny na dřevo a jedno balení vydrží na cca 6 hodin uzení. Topíte-li v ohništi elektrickou spirálou, doporučuju použít frakci 1-3 mm.
Udržitelnost
Co z přírody získáme, měli bychom také vrátit zpět. Za tím si stojím. Snažíme se proto zachovat diverzitu tím, že s každým prodaným balíčkem přispíváme k obnově lesů a ovocných sadů. A to i díky vám!
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
další informace