KAISER SMOKEMEISTER® '200' Poloautomatická prosklená izolovaná udírna 2024
35 400 Kč
Přejít do obchodu
Smokemeister®
Generátor kouře Smokemeister® staví naše fortelné mašinky do segmentu poloautomatických udíren. Vydrží dodávat proviantu konstantní dým po dobu až 12 hodin na jedno naplnění zásobníku.
Kapacita udírny
Do Kaiserovo 200' nafutrujete 100 klobás, 50 pstruhů, nebo 35 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
Elegantní detaily
Každá udírna je osazena novými panty. Pro vás to znamená, že kupujete originální výrobek KAISER modelového roku 2023 a také jistotu, že jsme věnovali péči každému detailu.
Pouze čistý dým
Dým do udírny proudí přes filtrační válec, který z kouře odlučuje nežádoucí látky. kouř se zároveň ochlazuje a udírna je tak vhodná i pro uzení studeným kouřem.
7 variabilních fochů
Proviant zavěsíte za haček na nerezové tyčky a nebo pohodlně rozložíte na Rošty. vše najdete v základním balení u udírny. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
Rozměry udírny: 60 x 125,5 x 41 cm
Rozměry komory: 54 x 110 x 38 cm
Kapacita potravin: 35 kg
Průměr komínku: 100 mm
Váha udírny: 50 kg
Materiál: Nerez + izolační vata
Max. provozní teplota: 150 °C
Provozní náklady: cca 6 kč / hod.
Výkon spirály: 2000 W
Komfortní obsluha
Generátor Smokemeister® naplníte dřevěnou štěpkou, nastavíte intenzitu kouře pomocí vzduchového motorku a o konstantní teplotu v udírně se postará elektrická spirála s termostatem.
Lepší spotřeba
Všechny izolované udírny jsou zateplené až do spodní části. Získali jsme tím lepší ekfektivitu vyhřívání a zároveň uspořili část elektrické energie tím, že teplo neutíká ven z udírny neizolovanými částmi.
Fortelná kvalita
Všechny nerezové udírny vyrábíme poctivě v Křižanově na Vysočině. Proto vám na udírnu, její konstrukci, sváry i nýtování mohu nabídnout 5 letou záruku a k tomu kvalitní služby.
Design udírny
Kaiserova elektrická 200' je stálicí i v letošní sezóně. je to Ideální domácí izolovaná udírna pro celoroční provoz, u které jsme vylepšili několik detailů pro komfortnější používání. Na sichr!
Celoroční použití
Díky Dvouplášťové izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je-li teplo nebo zima. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.
Základní výbava Smokemeister® 200'
Všechen vercajk potřebný k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Smokemeister®
Topeniště se spirálou
Podstavec pod udírnu
Čistič udíren
2x prémiová drť 500 g
Kaiserův teploměr
5 x Háček ve tvaru S
5 x Háček ve tvaru U
Odkapová miska
3 x rovný rošt
4 x Tyčky k zavěšení
Regulace komínku
Jak udit se Smokemeisterem?
S generátorem je uzení jednoduché, pohodlné i ekonomické zároveň.
Krok 1
Naplňte zásobník hrubou dřevěnou štěpkou. Zároveň věnujte pozornost tomu, jak dlouhou dobu budete chtít udit. Ne vždy musíte zásobník naplnit celý.
Krok 2
Zapněte elektrickou spirálu, udírnu vyhřejte na požadovanou teplotu a komoru naplňte osušeným proviantem. Zapněte vzduchový motOrek na plný výkon.
Krok 3
Zapalte 3 zápalné otvory v zásobníku. Jakmile začne dým proudit do udírny, nastavte na motorku požadovanou intenzitu kouře.
Uzení je kumšt
Udíte rádi studeným kouřem? Nebo spíše Horkým kouřem? anebo nejraději experimentujete? Vítejte v naší uzenářský famílii a nechte se inspirovat. Tak raušovní uzení.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Generátor kouře Smokemeister® staví naše fortelné mašinky do segmentu poloautomatických udíren. Vydrží dodávat proviantu konstantní dým po dobu až 12 hodin na jedno naplnění zásobníku.
Kapacita udírny
Do Kaiserovo 200' nafutrujete 100 klobás, 50 pstruhů, nebo 35 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
Elegantní detaily
Každá udírna je osazena novými panty. Pro vás to znamená, že kupujete originální výrobek KAISER modelového roku 2023 a také jistotu, že jsme věnovali péči každému detailu.
Pouze čistý dým
Dým do udírny proudí přes filtrační válec, který z kouře odlučuje nežádoucí látky. kouř se zároveň ochlazuje a udírna je tak vhodná i pro uzení studeným kouřem.
7 variabilních fochů
Proviant zavěsíte za haček na nerezové tyčky a nebo pohodlně rozložíte na Rošty. vše najdete v základním balení u udírny. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
Rozměry udírny: 60 x 125,5 x 41 cm
Rozměry komory: 54 x 110 x 38 cm
Kapacita potravin: 35 kg
Průměr komínku: 100 mm
Váha udírny: 50 kg
Materiál: Nerez + izolační vata
Max. provozní teplota: 150 °C
Provozní náklady: cca 6 kč / hod.
Výkon spirály: 2000 W
Komfortní obsluha
Generátor Smokemeister® naplníte dřevěnou štěpkou, nastavíte intenzitu kouře pomocí vzduchového motorku a o konstantní teplotu v udírně se postará elektrická spirála s termostatem.
Lepší spotřeba
Všechny izolované udírny jsou zateplené až do spodní části. Získali jsme tím lepší ekfektivitu vyhřívání a zároveň uspořili část elektrické energie tím, že teplo neutíká ven z udírny neizolovanými částmi.
Fortelná kvalita
Všechny nerezové udírny vyrábíme poctivě v Křižanově na Vysočině. Proto vám na udírnu, její konstrukci, sváry i nýtování mohu nabídnout 5 letou záruku a k tomu kvalitní služby.
Design udírny
Kaiserova elektrická 200' je stálicí i v letošní sezóně. je to Ideální domácí izolovaná udírna pro celoroční provoz, u které jsme vylepšili několik detailů pro komfortnější používání. Na sichr!
Celoroční použití
Díky Dvouplášťové izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je-li teplo nebo zima. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.
Základní výbava Smokemeister® 200'
Všechen vercajk potřebný k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Smokemeister®
Topeniště se spirálou
Podstavec pod udírnu
Čistič udíren
2x prémiová drť 500 g
Kaiserův teploměr
5 x Háček ve tvaru S
5 x Háček ve tvaru U
Odkapová miska
3 x rovný rošt
4 x Tyčky k zavěšení
Regulace komínku
Jak udit se Smokemeisterem?
S generátorem je uzení jednoduché, pohodlné i ekonomické zároveň.
Krok 1
Naplňte zásobník hrubou dřevěnou štěpkou. Zároveň věnujte pozornost tomu, jak dlouhou dobu budete chtít udit. Ne vždy musíte zásobník naplnit celý.
Krok 2
Zapněte elektrickou spirálu, udírnu vyhřejte na požadovanou teplotu a komoru naplňte osušeným proviantem. Zapněte vzduchový motOrek na plný výkon.
Krok 3
Zapalte 3 zápalné otvory v zásobníku. Jakmile začne dým proudit do udírny, nastavte na motorku požadovanou intenzitu kouře.
Uzení je kumšt
Udíte rádi studeným kouřem? Nebo spíše Horkým kouřem? anebo nejraději experimentujete? Vítejte v naší uzenářský famílii a nechte se inspirovat. Tak raušovní uzení.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
další informace