KAISER Kaiserova '100' zvýhodněný set I 2025
14 302 Kč
Přejít do obchodu
Kapacita udírny
Do Kaiserovo nerezový 100' nafutrujete 50 klobás, 25 pstruhů, nebo 15 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
Design udírny
Kaiserova 100' patří k oblíbeným elektrickým udírnám. Ne náhodou tuhle udírnu vyrábím už 30 let. Díky prosklení můžete sledovat, jak se proviant mění v uzenou pochoutku. Je elegantní a přitom ani moc "nestojí".
Použití udírny
Kaiserova 100' je jednoplášťová nerezová udírna. proto jí využijete od jara do podzimu, dokud teplota venku neklesne pod 5 °C. Je ideální na zahradu, na terasu a nebo jí ric pic převezete třeba na chalupu.
Rozměry udírny: 39,5 x 110 x 27,5 cm
Objem komory: 39,5 x 95 x 27 cm
Kapacita potravin: 15 kg
Váha udírny: 14 kg
Materiál: Nerezová
Max. provozní teplota: 150°C
Provozní náklady: ca. 5 kč / hod.
Výkon spirály: 2000 W
bezúdržbová
Součástí setu je generátor kouře, díky kterému můžete udit teplým kouřem až 6 hodin bez nutnosti obsluhy. odpadá kropení vodou a časté kontrolování udírny. Studený kouř zvládá také a ještě déle! Uzený losos, sýry nebo klobásky? Žádný problém!
Ekonomická
Po vyjmutí spirály můžete v ohništi zatopit i drobným dřevem, resp. založit žhavý základ, který pak doplňujete mokrou hrubou štěpkou. Když půjdeme do důsledku, tak k uzení v Kaiserovo 100' nepotřebujete žádný zdroj energie.
Jednoduchá
Udírna sama o sobě funguje jako komín. Není tedy důležitý žádný přídavný komínek a proudění kouře regulujete pomocí vzduchové klapky. Ta musí být vždy alespoň z části otevřená, aby kouř udírnou hezky proudil.
Fortelná
Všechny nerezové udírny vyrábíme poctivě v Křižanově na Vysočině. Proto vám na udírnu, její konstrukci, sváry i nýtování mohu nabídnout 5 letou záruku a k tomu kvalitní sužby.
Základní výbava Kaiserovo 100'
Všechen vercajk potřebný k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Topeniště se spirálou
Generátor kouře
Odkapová miska
4 x rovný rošt
2 x Rošt na ryby
5 x Háček ve tvaru S
5 x Háček ve tvaru U
Buková štěpka 500 g
Vepřová štěpka 500 g
Čistič udíren
Podstavec pod udírnu
Kaiserův teploměr
Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché, pohodlné i ekonomické zároveň
Krok 1
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice 12 hod. jako na hodinkách. Do prvního fochu Nad ohniště zasuňte pískem naplněnou odkapovou misku .
Krok 2
Do generátoru nasypte jemnou štěpku, přidejte nad odkapovou misku a generátor podpalte zapalovačem. Spirála se postará o teplo a generátor o kouř v udírně.
Krok 3
Za 10 minut od zapnutí vše zkontrolujte. pokud vyhovuje teplota a kouř, je udírna připravena na uzení proviantu.
Máte-li raději videa, mrkněte na můj youtube. najdete zde mimo jiné i postup, jak ty naše fortelný udírny rozhicovat.
Uzení je kumšt
Moje elektrická 100' je ideální startovací udírna pro všechny, kdo chtějí nahlédnout do uzenářského řemesla. Tak raušovní uzení!
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Do Kaiserovo nerezový 100' nafutrujete 50 klobás, 25 pstruhů, nebo 15 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
Design udírny
Kaiserova 100' patří k oblíbeným elektrickým udírnám. Ne náhodou tuhle udírnu vyrábím už 30 let. Díky prosklení můžete sledovat, jak se proviant mění v uzenou pochoutku. Je elegantní a přitom ani moc "nestojí".
Použití udírny
Kaiserova 100' je jednoplášťová nerezová udírna. proto jí využijete od jara do podzimu, dokud teplota venku neklesne pod 5 °C. Je ideální na zahradu, na terasu a nebo jí ric pic převezete třeba na chalupu.
Rozměry udírny: 39,5 x 110 x 27,5 cm
Objem komory: 39,5 x 95 x 27 cm
Kapacita potravin: 15 kg
Váha udírny: 14 kg
Materiál: Nerezová
Max. provozní teplota: 150°C
Provozní náklady: ca. 5 kč / hod.
Výkon spirály: 2000 W
bezúdržbová
Součástí setu je generátor kouře, díky kterému můžete udit teplým kouřem až 6 hodin bez nutnosti obsluhy. odpadá kropení vodou a časté kontrolování udírny. Studený kouř zvládá také a ještě déle! Uzený losos, sýry nebo klobásky? Žádný problém!
Ekonomická
Po vyjmutí spirály můžete v ohništi zatopit i drobným dřevem, resp. založit žhavý základ, který pak doplňujete mokrou hrubou štěpkou. Když půjdeme do důsledku, tak k uzení v Kaiserovo 100' nepotřebujete žádný zdroj energie.
Jednoduchá
Udírna sama o sobě funguje jako komín. Není tedy důležitý žádný přídavný komínek a proudění kouře regulujete pomocí vzduchové klapky. Ta musí být vždy alespoň z části otevřená, aby kouř udírnou hezky proudil.
Fortelná
Všechny nerezové udírny vyrábíme poctivě v Křižanově na Vysočině. Proto vám na udírnu, její konstrukci, sváry i nýtování mohu nabídnout 5 letou záruku a k tomu kvalitní sužby.
Základní výbava Kaiserovo 100'
Všechen vercajk potřebný k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Topeniště se spirálou
Generátor kouře
Odkapová miska
4 x rovný rošt
2 x Rošt na ryby
5 x Háček ve tvaru S
5 x Háček ve tvaru U
Buková štěpka 500 g
Vepřová štěpka 500 g
Čistič udíren
Podstavec pod udírnu
Kaiserův teploměr
Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché, pohodlné i ekonomické zároveň
Krok 1
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice 12 hod. jako na hodinkách. Do prvního fochu Nad ohniště zasuňte pískem naplněnou odkapovou misku .
Krok 2
Do generátoru nasypte jemnou štěpku, přidejte nad odkapovou misku a generátor podpalte zapalovačem. Spirála se postará o teplo a generátor o kouř v udírně.
Krok 3
Za 10 minut od zapnutí vše zkontrolujte. pokud vyhovuje teplota a kouř, je udírna připravena na uzení proviantu.
Máte-li raději videa, mrkněte na můj youtube. najdete zde mimo jiné i postup, jak ty naše fortelný udírny rozhicovat.
Uzení je kumšt
Moje elektrická 100' je ideální startovací udírna pro všechny, kdo chtějí nahlédnout do uzenářského řemesla. Tak raušovní uzení!
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
další informace