35 352 Kč
Přejít do obchodu
Tento gril si můžete prohlédnout sestavený v naší prodejně ve Vilémově.Všestranný keramický gril v ideální velikostiGrily Big Green Egg přinášejí nekonečné možnosti úprav potravin, a to zdravě a hospodárně. Díky použité keramice a procesům, kterým speciální materiál napomáhá, z grilu vždy vyndáte výjimečně chutné a šťavnaté pokrmy. Ať už pro jejich přípravu zvolíte grilování, vaření, pečení, uzení, smažení, vaření v páře (dušení).Model Medium potěší zejména majitele menších grilovacích prostor, kteří i přesto chtějí pohostit rodinu a přátele. Nezabírá příliš místa, ale hravě zvládne připravit až 6 kilo masa najednou. Díky všestrannosti grilu BGE Medium můžete hostům přichystat kompletní menu – od polévky po dezert. Unikátní zahradní gril pro jedinečné kulinářské zážitkyTajemství grilů Big Green Egg tkví v jedinečné keramice a nevšedním vejčitém tvaru. Společně vytváří dokonalou cirkulaci horkého vzduchu, díky čemuž se jídlo uvnitř připravuje rovnoměrně a získává úžasnou chuť. Teplotu můžete díky komínku snadno regulovat, a to v rozmezí 70° až 350 °C.Výjimečný výsledek neohrozí ani mrazivé venkovní teploty, protože vysoká tepelná izolace keramiky nedovolí kolísání teploty uvnitř grilu. A neohrozí ani gril jako takový, protože spojení netypické konstrukce, výrobního procesu a speciálního materiálu s povrchovou glazurou činí z BGE vysoce odolnou venkovní pec s velmi dlouhou, téměř neomezenou životností.Co dělá grily Big Green Egg tak revolučními?Keramika pro Big Green Egg byla částečně vyvinuta v NASA, díky tomu má mimořádně vysokou kvalitu. Princip, na kterém keramický gril BGE funguje, je starý více než 3 000 let a pochází z východní Asie. Tehdy se jednalo o hliněnou pec vejčitého tvaru, kterou Japonci nazvali „kamado“ (pec nebo trouba). V roce 1974 zahájila společnost Big Green Egg svou činnost. Své poznatky a zkušenosti využívala k neustálému zdokonalování tradičního kamado grilu, až pomocí inovativních výrobních technik a moderních materiálů proměnila hliněnou pec na plnohodnotné venkovní zařízení pro celoroční a kompletní přípravu pokrmů. Když k tomu všemu přidáte použití udržitelných materiálů, velkolepý vzhled a velmi snadnou údržbu, nezbude žádné místo pro pochybnosti o jedinečných kvalitách grilu Big Green Egg Medium. Medium znamená střední, průměrný, ale v případě grilu Big Green Egg se to týká opravdu jen velikosti.Obsah balení Vlastní keramický gril Big Green Egg s kovovou obručí a madlemLitinový komínek pro regulaci tahu vzduchuTeploměr ve víkuOcelový grilovací roštKeramická vnitřní vložka a topeništěLitinový palivový roštPředstavení keramického grilu Big green Egg Video recepty(grilováno v keramickém grilu Big Green Egg Large)RecenzeFantastická chuť, šťáva zůstává v mase, pro milovníky jídla nepostradatelné!!!Hezký vzhled, dobře se v něm zatápí, grilování mimo přímý oheň.Snadné pečení pizzy, zkoušíme všestranně využívat.zdroj: Heureka.czZáruka limitovaná doživotní záruka na všechny keramické komponenty5 let na kovové součásti1 rok na dřevěné součástiSoubory ke staženíKatalog Big Green Egg 2023Termíny a podmínky doživotní omezené zárukyUživatelská příručka BGEDalší oblíbené recepty na keramické grily Big Green EggVideo recept: Pikantní bůčkové plátkyJak grilovat bůček? No, můžete ho ugrilovat vcelku při nízké teplotě jako trhané maso nebo na teplotu kolem 85 st. Celsia a pak ho krájet na plátky, můžete z něj udělat burnt ends ("bůčkové pikantní kostky") nebo si obstarat slabší plátky, potřít je chilli omáčkou a řádně okořenit nikoli pálivým, ale pikantním kořením. A ejhle, pikantní "zákusek" k pivu je na světě.Prozkoumat receptVideo recept: Zauzená sekanáPokud tvrdím, že všechno, co pečete doma v troubě lze upéct venku v grilu, tak u sekané a navíc v keramickém grilu to platí dvojnásob! Grilovaná a navíc zauzená sekaná je prostě super. A navíc ten krásně rozteklý čedar a gouda uvnitř, to je prostě lahoda. A víte, co je na tomto receptu vůbec nejlepší? - Je to tak jednoduché, že zcela vylučuji riziko neúspěchu. Prozkoumat recept
další informace