Kongy Konjaková houbička na tělo pro děti pro jemnou dětskou pleť

Jedno z tajemství alabastrové pleti Japonek - konjaková houbička na čištění pleti. Nepotřebujete k ní nic kromě čisté vody. Vyčistí, jemně odstraní starou kůži, vyživí. Konjaková houba má neutrální pH, což je pro naši pleť ideální, a je plná minerálů a antioxidantů.
Je 100% přírodní, bez barviv, rozložitelná, bez přidaných látek, čistá a šetrná k životnímu prostředí.
A také je 100% funkční. Platí totiž, že 1 konjaková houbička = 3 přípravky, které nepotřebujete (mýdlo, sprchový gel, tělové mléko).
Je jemná a pro miminkovské a dětské tělo v ideální velikosti.

Proč ji používat?
čistí pleť bez mýdla či sprchového gelu,
jemně ale pečlivě odstraňuje odumřelé kožní buňky,
přirozeně zvlhčuje a vyživuje pokožku, zanechává na ní jemný ochranný film (nepotřebujete tedy tělové mléko),
jemně masíruje a stimuluje tak krevní oběh a lymfatický systém,
když ji používáte, nemusíte používat krém ani peeling ani mýdlo. Kromě finanční úspory také nekupujete zbytečné obaly.

Houbička je vhodná:
pro miminkovskou a dětskou jemnou pleť,
k užití na celé tělo,
k dennímu užívání.

Doporučení k použití
Před prvním použitím ji pořádně propláchněte a promačkejte, ať nasákne maximum vody. Případně na 3-5 minut nechte v teplé vodě.
Krouživými pohyby masírujte houbou tělo i obličej - bez mýdla a čehokoli jiného.
Houbu propláchněte, neždímejte! Před dalším použitím namočte do teplé vody, aby změkla.
Po použití a vypláchnutí ji zavěste ať může rovnoměrně vyschnout. Používejte maximálně 3 měsíce a pak ji zkompostujte.

Vše, co jste chtěli vědět o výrobě a účinku konjakových houbiček a báli jste se zeptat.
Konyak neboli česky Zmijovec či áronova hůl. Najdete ji v Asii, v tropických deštných pralesech, ale i v Africe a jižní Americe. Všude s ní zacházejí jinak - někde je to jen okrasná květina, někde se jedí hlízy (jsou podobné bramborám), v Japonsku se suší a dělají se z ní jednak nudle, jednak právě konjakové houbičky sloužící k pěstění a péči o pokožku. Konjak a výrobky z něj jsou tak přírodní, že přírodnější už být nemohou, a také jsou 100% rozložitelné.
V případě Kongy se výroba odehrává v Jižní Koreji na ostrově Jeju v malé továrně, kde jsou dodržovány západní pracovní podmínky a celá výroba je přísně ruční, nikde žádné stroje.

Konjaková mouka je plná dobrých věcí, obsahuje:
proteiny,
uhlovodíky,
tuky,
sodík,
hořčík,
vitamíny: A, E, D, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C,
mastné kyseliny,
kyselina listová.

Jak houbičky ve firmě Kongy vznikají?
Je to celkem věda:
V první řadě se smíchá konjaková mouka s vodou (konjaková mouka vznikne tak, že se smíchá rozdrcený kořen rostlinky Konyak s moukou).
Souběžně s tím se vytvoří potřebné formičky.
Konjakové želé se nalije do sterilních formiček a čeká se než uzraje.
Potom se vše zahalí do páry. Tím houbičky dostanou tu pravou strukturu.
Následná vodní koupel jim dodá měkkost.
A pak jsou jedna po druhé zabaleny.
Naloženy na loď směrem Evropa...
A pak vám dorazí v zásilce z.
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další péče o tělo