989 Kč
Přejít do obchodu
Kouzlo francouzských koláčů spočívá v křehkém těstě. To snadno připravíte z hladké mouky, másla, trošky cukru a studené vody. Takto připravené těsto necháte odpočinout v lednici, vyválíte, vložíte do formy, propícháte vidličkou a zatížené keramickými fazolemi upečete. Hotový korpus pak v zemi galského kohouta plní ovocnými, smetanovými nebo čokoládovými krémy, zdobí ovocem a dalšími vychytávkami této vznešené kuchyně.
Sbíhají se vám sliny? Pak vsaďte na formu od Emile Henry. Kvalitní nádobí je půl úspěchu. Barvy forem pak můžete snadno kombinovat a doplňovat například s formičkami ramequin nebo zanechat jednobarevnost. To už je jen na vás.
Díky ruční výrobě je navíc každý kus opravdový originál. S přehledem si poradí s teplotami v rozmezí -20 °C až +270 °C.
O značce:Francouzská rodinná firma Emile Henry je pojmem mezi všemi, kteří propadli umění pečení a vaření. Jejich ručně vyráběné keramické nádobí té nejvyšší kvality dává klasickému obědu novou tvář. Výjimečný vzhled, díky kterému nejen pečení, ale i samotné servírování v miskách a formách, bude gurmánským zážitkem přitom přináší od roku 1848.
Díky speciální technologii je keramika odolná proti nárazu a poškrábání, takže na ní můžete klidně krájet a používat ostré nástroje. Všechny skvosty značky Emile Henry jsou navíc vhodné do myčky na nádobí, mikrovlnné trouby a dokonce i do mrazáku.
Recept na nejlepší koláč máme každý jiný, ale pokud jde o to nejlepší nádobí na pečení, u všech znalců to vyhrává Emile Henry.
Sbíhají se vám sliny? Pak vsaďte na formu od Emile Henry. Kvalitní nádobí je půl úspěchu. Barvy forem pak můžete snadno kombinovat a doplňovat například s formičkami ramequin nebo zanechat jednobarevnost. To už je jen na vás.
Díky ruční výrobě je navíc každý kus opravdový originál. S přehledem si poradí s teplotami v rozmezí -20 °C až +270 °C.
O značce:Francouzská rodinná firma Emile Henry je pojmem mezi všemi, kteří propadli umění pečení a vaření. Jejich ručně vyráběné keramické nádobí té nejvyšší kvality dává klasickému obědu novou tvář. Výjimečný vzhled, díky kterému nejen pečení, ale i samotné servírování v miskách a formách, bude gurmánským zážitkem přitom přináší od roku 1848.
Díky speciální technologii je keramika odolná proti nárazu a poškrábání, takže na ní můžete klidně krájet a používat ostré nástroje. Všechny skvosty značky Emile Henry jsou navíc vhodné do myčky na nádobí, mikrovlnné trouby a dokonce i do mrazáku.
Recept na nejlepší koláč máme každý jiný, ale pokud jde o to nejlepší nádobí na pečení, u všech znalců to vyhrává Emile Henry.
další informace