![Pekáč smaltovaný BROWN 28,5 x 18,5 cm](https://img.homago.cz/th/product/1ce/8ff/f0541e037efb8354a7cc861f79_w200_h200.jpg)
![Žlutá keramická zapékací mísa Emile Henry Ultime, 36 x 23 cm](https://img.homago.cz/th/product/3f6/ed1/2d4b9ffda42ceb9ed313b21f88_w200_h200.jpg)
1 359 Kč
Přejít do obchodu
Milujete zapečené těstoviny a nebo vaše srdce plesá nad francouzskými bramborami? Nebo jste opravdový gurmán a nedáte dopustit na lasagně? Ať už tak či onak, se zapékací mísou od Emile Henry bude každý váš kulinářský počin skvostem.
Díky ruční výrobě je navíc každý kus opravdový originál. S přehledem si poradí s teplotami v rozmezí -20 °C až +270 °C.
O značce:Francouzská rodinná firma Emile Henry je pojmem mezi všemi, kteří propadli umění pečení a vaření. Jejich ručně vyráběné keramické nádobí té nejvyšší kvality dává klasickému obědu novou tvář. Výjimečný vzhled, díky kterému nejen pečení, ale i samotné servírování v miskách a formách, gurmánským zážitkem přitom přináší od roku 1848.
Díky speciální technologii je keramika odolná proti nárazu a poškrábání, takže na ní můžete klidně krájet a používat ostré nástroje. Všechny skvosty značky Emile Henry jsou navíc vhodné do myčky na nádobí, mikrovlnné trouby a dokonce i do mrazáku.
Recept na nejlepší koláč máme každý jiný, ale pokud jde o to nejlepší nádobí na pečení, u všech znalců to vyhrává Emile Henry.
Díky ruční výrobě je navíc každý kus opravdový originál. S přehledem si poradí s teplotami v rozmezí -20 °C až +270 °C.
O značce:Francouzská rodinná firma Emile Henry je pojmem mezi všemi, kteří propadli umění pečení a vaření. Jejich ručně vyráběné keramické nádobí té nejvyšší kvality dává klasickému obědu novou tvář. Výjimečný vzhled, díky kterému nejen pečení, ale i samotné servírování v miskách a formách, gurmánským zážitkem přitom přináší od roku 1848.
Díky speciální technologii je keramika odolná proti nárazu a poškrábání, takže na ní můžete klidně krájet a používat ostré nástroje. Všechny skvosty značky Emile Henry jsou navíc vhodné do myčky na nádobí, mikrovlnné trouby a dokonce i do mrazáku.
Recept na nejlepší koláč máme každý jiný, ale pokud jde o to nejlepší nádobí na pečení, u všech znalců to vyhrává Emile Henry.
další informace