2 242 Kč
Přejít do obchodu
Klíčové vlastnosti Tento nůž šéfkuchaře je jednoduše třída! Jeho široká a silná čepel hladce klouže skrz ryby i maso a nakrájí i tu nejtvrdší zeleninu. Usnadňuje zpracování bylinek a sekání ořechů: jednoduše stačí položit špičku nože na prkénko a posouvat čepelí nahoru a dolů. Není tedy překvapením, že kuchařský nůž WMF Spitzenklasse Plus 1895486032 by měl být součástí základního vybavení každé kuchyně. Vysoce kvalitní čepele; rukojeti, u kterých máte pocit, jako by pro vás byly stvořeny; a bezkonkurenční výběr - Spitzenklasse Plus kolekce je klasika mezi WMF noži. Osvěžující design nožů řady Spitzenklasse Plus se vyznačuje zaoblenými hranami na rukojetích pro ještě lepší uchopení. Plynulý přechod mezi čepelí a rukojetí, kovaná podložka pro vytvoření správné rovnováhy a čepel Performance Cut zaručují čisté, bezpečné a spolehlivé řezání. Sortiment nožů v této kolekci je mimořádně rozmanitý a vyhovuje všem kuchařům a ingrediencím.
Technologie WMF Performance Cut
Robustní, dlouhotrvající čepel
Dokonalá rovnováha
Optimalizovaný proces tvrzení a nejnovější technologie laserové přesnosti vytvářejí speciální špičatý úhel řezání s výjimečnou, dlouhotrvající ostrostí – den za dnem, řez za perfektním řezem
Ručně kovaná čepel je vyrobena z nerezové, kyselinám odolné speciální oceli – pro robustní výkon a trvalou odolnost proti korozi v průběhu času
Řezání a sekání jako nikdy předtím, s masivním kovaným ocelovým bolsterem zajišťujícím dokonalou rovnováhu hmotnosti v ruce – pro výjimečné pohodlí a přesnost
Klasická ergonomická rukojeť
Bezešvý design
Bezpečná ochrana prstů
Bezešvé spojení mezi rukojetí a čepelí zajišťuje dokonalou hygienu a snadné čištění, takže nůž působí, jako by byl vyroben z jednoho kusu
Bezešvá nýtovaná rukojeť je příjemná na dotek díky pohodlnému, ergonomickému designu
Speciální design bolsteru nabízí bezpečnou ochranu prstů a zabraňuje sklouznutí, což zajišťuje vaření a přípravu s naprostou jistotou a klidem
Nejdůležitější parametry: Nůž prémiové kvality Délka čepele: 20 cm Celková délka: 34 cm Materiál: speciální kovaná ocel Rukojeť vyrobená z vysoce kvalitního plastu, kinetický ergonomický design s kvalitními patkami z nerezové oceli pro pohodlné uchopení a vyvážený pocit Technologie Performance Cut pro mimořádnou dlouhotrvající ostrost Vyrobeno v Německu Ruční mytí Technologie Performance Cut: V tomto jedinečném postupu podrobujeme čepele přesně řízenému tepelnému zpracování, které optimalizuje vnitřní strukturu ocelové čepele. Každá jednotlivá čepel je následně měřena laserem, aby se určil perfektní úhel broušení, a poté je broušena robotem, aby získala úhel s dosud nedosaženou ostrostí.
Technologie WMF Performance Cut
Robustní, dlouhotrvající čepel
Dokonalá rovnováha
Optimalizovaný proces tvrzení a nejnovější technologie laserové přesnosti vytvářejí speciální špičatý úhel řezání s výjimečnou, dlouhotrvající ostrostí – den za dnem, řez za perfektním řezem
Ručně kovaná čepel je vyrobena z nerezové, kyselinám odolné speciální oceli – pro robustní výkon a trvalou odolnost proti korozi v průběhu času
Řezání a sekání jako nikdy předtím, s masivním kovaným ocelovým bolsterem zajišťujícím dokonalou rovnováhu hmotnosti v ruce – pro výjimečné pohodlí a přesnost
Klasická ergonomická rukojeť
Bezešvý design
Bezpečná ochrana prstů
Bezešvé spojení mezi rukojetí a čepelí zajišťuje dokonalou hygienu a snadné čištění, takže nůž působí, jako by byl vyroben z jednoho kusu
Bezešvá nýtovaná rukojeť je příjemná na dotek díky pohodlnému, ergonomickému designu
Speciální design bolsteru nabízí bezpečnou ochranu prstů a zabraňuje sklouznutí, což zajišťuje vaření a přípravu s naprostou jistotou a klidem
Nejdůležitější parametry: Nůž prémiové kvality Délka čepele: 20 cm Celková délka: 34 cm Materiál: speciální kovaná ocel Rukojeť vyrobená z vysoce kvalitního plastu, kinetický ergonomický design s kvalitními patkami z nerezové oceli pro pohodlné uchopení a vyvážený pocit Technologie Performance Cut pro mimořádnou dlouhotrvající ostrost Vyrobeno v Německu Ruční mytí Technologie Performance Cut: V tomto jedinečném postupu podrobujeme čepele přesně řízenému tepelnému zpracování, které optimalizuje vnitřní strukturu ocelové čepele. Každá jednotlivá čepel je následně měřena laserem, aby se určil perfektní úhel broušení, a poté je broušena robotem, aby získala úhel s dosud nedosaženou ostrostí.
další informace