105 Kč
Přejít do obchodu
POPISFENYKL příznivě ovlivňuje trávení. V lidovém léčitelství jefenykl využíván od pradávna. Ve středověku fenykl pěstovali mniši v klášterních zahradách. ANÝZ VONNÝ je účinnou bylinkou, která podporuje chuť k jídlu. Přispívá k normální funkci střevního traktu a napomáhá činnosti střev. Anýz používali jako koření už ve starověkém Egyptě a najdeme o něm zmínky i ve starých ajurvédských textech. MÁTA PEPRNÁ přispívá k normálnímu trávení a podporuje přirozenou obranyschopnost organismu. Mátu používali už staří Egypťané k výplachům úst nebo jako voňavku. Starověkým Řekům a Římanům sloužil prášek z máty jako zubní pasta.
PŘÍPRAVAPřed použitím protřepejte. Nařeďte sirup vlažnou vodou nebo přidejte do šálku vlažného čaje.
DÁVKOVÁNÍ1 čajová lžička (5 ml) 3-5x denně, užívejte zředěné vodou. Nepřekračujte uvedené dávkování.
UPOZORNĚNÍNeužívejte dlouhodobě. Neužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku. Výrobek není náhradou pestré stravy. Skladovat v suchu a temnu, chránit před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v zavřené lahvi v lednici a spotřebujte do 2 týdnů. Usazenina je přírodním jevem a není na závadu. Příchuť, vůně a barva se mohou lišit v závislosti na použité šarži surovin.
SLOŽENÍ: Cukr 48 %, vodný výluh z natě máty peprné (Menthae pip. herba) 25 %, plodu fenyklu (Foeniculi fructus) 10 % a plodu anýzu (Anisi fructus) 13 %, šťáva z citronu (plod) (Citrus limon) 4 %.,POPISFENYKL příznivě ovlivňuje trávení. V lidovém léčitelství jefenykl využíván od pradávna. Ve středověku fenykl pěstovali mniši v klášterních zahradách. ANÝZ VONNÝ je účinnou bylinkou, která podporuje chuť k jídlu. Přispívá k normální funkci střevního traktu a napomáhá činnosti střev. Anýz používali jako koření už ve starověkém Egyptě a najdeme o něm zmínky i ve starých ajurvédských textech. MÁTA PEPRNÁ přispívá k normálnímu trávení a podporuje přirozenou obranyschopnost organismu. Mátu používali už staří Egypťané k výplachům úst nebo jako voňavku. Starověkým Řekům a Římanům sloužil prášek z máty jako zubní pasta.
PŘÍPRAVAPřed použitím protřepejte. Nařeďte sirup vlažnou vodou nebo přidejte do šálku vlažného čaje.
DÁVKOVÁNÍ1 čajová lžička (5 ml) 3-5x denně, užívejte zředěné vodou. Nepřekračujte uvedené dávkování.
UPOZORNĚNÍNeužívejte dlouhodobě. Neužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku. Výrobek není náhradou pestré stravy. Skladovat v suchu a temnu, chránit před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v zavřené lahvi v lednici a spotřebujte do 2 týdnů. Usazenina je přírodním jevem a není na závadu. Příchuť, vůně a barva se mohou lišit v závislosti na použité šarži surovin.
SLOŽENÍ: Cukr 48 %, vodný výluh z natě máty peprné (Menthae pip. herba) 25 %, plodu fenyklu (Foeniculi fructus) 10 % a plodu anýzu (Anisi fructus) 13 %, šťáva z citronu (plod) (Citrus limon) 4 %.
PŘÍPRAVAPřed použitím protřepejte. Nařeďte sirup vlažnou vodou nebo přidejte do šálku vlažného čaje.
DÁVKOVÁNÍ1 čajová lžička (5 ml) 3-5x denně, užívejte zředěné vodou. Nepřekračujte uvedené dávkování.
UPOZORNĚNÍNeužívejte dlouhodobě. Neužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku. Výrobek není náhradou pestré stravy. Skladovat v suchu a temnu, chránit před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v zavřené lahvi v lednici a spotřebujte do 2 týdnů. Usazenina je přírodním jevem a není na závadu. Příchuť, vůně a barva se mohou lišit v závislosti na použité šarži surovin.
SLOŽENÍ: Cukr 48 %, vodný výluh z natě máty peprné (Menthae pip. herba) 25 %, plodu fenyklu (Foeniculi fructus) 10 % a plodu anýzu (Anisi fructus) 13 %, šťáva z citronu (plod) (Citrus limon) 4 %.,POPISFENYKL příznivě ovlivňuje trávení. V lidovém léčitelství jefenykl využíván od pradávna. Ve středověku fenykl pěstovali mniši v klášterních zahradách. ANÝZ VONNÝ je účinnou bylinkou, která podporuje chuť k jídlu. Přispívá k normální funkci střevního traktu a napomáhá činnosti střev. Anýz používali jako koření už ve starověkém Egyptě a najdeme o něm zmínky i ve starých ajurvédských textech. MÁTA PEPRNÁ přispívá k normálnímu trávení a podporuje přirozenou obranyschopnost organismu. Mátu používali už staří Egypťané k výplachům úst nebo jako voňavku. Starověkým Řekům a Římanům sloužil prášek z máty jako zubní pasta.
PŘÍPRAVAPřed použitím protřepejte. Nařeďte sirup vlažnou vodou nebo přidejte do šálku vlažného čaje.
DÁVKOVÁNÍ1 čajová lžička (5 ml) 3-5x denně, užívejte zředěné vodou. Nepřekračujte uvedené dávkování.
UPOZORNĚNÍNeužívejte dlouhodobě. Neužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku. Výrobek není náhradou pestré stravy. Skladovat v suchu a temnu, chránit před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v zavřené lahvi v lednici a spotřebujte do 2 týdnů. Usazenina je přírodním jevem a není na závadu. Příchuť, vůně a barva se mohou lišit v závislosti na použité šarži surovin.
SLOŽENÍ: Cukr 48 %, vodný výluh z natě máty peprné (Menthae pip. herba) 25 %, plodu fenyklu (Foeniculi fructus) 10 % a plodu anýzu (Anisi fructus) 13 %, šťáva z citronu (plod) (Citrus limon) 4 %.
další informace