227 Kč
Přejít do obchodu
Lukullus Angus s hovězím, kachnou a celozrnnou rýží jsou granule šetrně lisované za studena. Díky tomu je zachována přirozená chuť a hodnotné živiny. Protože příroda dodává vše, co Váš pes potřebuje. S láskou sestavená receptura suchého krmiva Lukullus hýčká Vašeho psa mimořádnými surovinami: Jemné hovězí maso plemene Angus je známé jako velmi kvalitní a vyznačuje se silnou chutí. Spolu s jemným kachním masem je krmivo zdrojem hodnotných proteinů a zárukou dobré akceptace a stravitelnosti. V kombinaci s celozrnnou rýží, ovocem a zeleninou, jako např. jablka, brambory a fenykl, dodává Lukullus Vašemu psovi esenciální vitamíny, minerální látky a stopové prvky. Doplněné olejem z bělice a řepky podporuje Lukullus lesklou srst a zdravou kůži. Lukullus je vyráběn s láskou v Německu a je bez lepku. Lukullus je optimálně přizpůsoben potřebám Vašeho psa: V souznění s přírodou: přírodní receptura s pečlivě vybranými surovinami pro Vašeho čtyřnohého fajnšmekra Přirozená chuť a přírodní obsah živin díky lisování za studena Vysoce kvalitní bílkoviny díky obzvláště vybranému masu: jemné hovězí angus a jemná kachna Čistě přírodně konzervované, bez geneticky modifikovaných částí, bez lepku Velmi kvalitní kompletní krmivo pro dospělé psy všech plemen a velikostí Podpora čištění zubů díky zvolené formě pelet S láskou vyrobeno v Německu Lisování za studena – co je to? Na rozdíl od tradičního výrobního procesu není lisování za studena prováděno při vyšších teplotách a větším tlaku. Obsažené cenné složky jsou díky tomu do značné míry zachovány a mohou být organismem Vašeho psa co nejlépe využity. Lukullus důvěřuje síle přírody. Nejlepším učitelem lásky k životu je pes. (Nina Sandmann) Skladujte na chladném a suchém místě. Krmivo neskladujte v hermeticky uzavřených nádobách. Z důvodu přiblížení se přírodě nepoužíváme umělé přísady jako konzervanty, barviva a lákadla. Proto všechna naše krmiva lisovaná za studena dosahují trvanlivosti 8 měsíců od data výroby. Obměnu zajišťuje řada Lukullus Veggie. Už jste ji vyzkoušeli?
další informace