400 Kč
Přejít do obchodu
Nůž santoku s čepelí dlouhou 12,8 cm je podle Japonců skvělý na tři činnosti – krájení, sekání a drcení. Může za to právě čepel, která je nejen dostatečně široká, ale i mírně silnější. Do jejího těla jsme přidali také pár rýh. Když s ní krájíte mrkev, nelepí se vám na nůž, ale padá na pracovní desku. Širokou čepel zároveň využijete i jako lopatku – naberete na ni nakrájené maso či zeleninu a vhodíte do hrnce. .=
Linie Premium potěší náročnějšího domácího kuchaře. Jejím cílem je spojit prvotřídní kvalitu materiálů s přitažlivým designem. .=
Čepel z kvalitní německé ocele s tvrdostí HRC55±2 je kalená v ledu – lépe odolává korozi a má delší životnost. Ergonomickou rukojeť tvoří velmi tvrdý a pevný POM plast. .=
Nože balíme do vystlaného černého boxu. Máte-li ve svém okolí vášnivého kuchaře, právě jste pro něj objevili skvělý dárek. .=
Linie Premium potěší náročnějšího domácího kuchaře. Jejím cílem je spojit prvotřídní kvalitu materiálů s přitažlivým designem. .=
Čepel z kvalitní německé ocele s tvrdostí HRC55±2 je kalená v ledu – lépe odolává korozi a má delší životnost. Ergonomickou rukojeť tvoří velmi tvrdý a pevný POM plast. .=
Nože balíme do vystlaného černého boxu. Máte-li ve svém okolí vášnivého kuchaře, právě jste pro něj objevili skvělý dárek. .=
další informace