175 Kč
Přejít do obchodu
Při vlastnoruční výrobě dortů oceníte nůž s dlouhou čepelí, s jehož pomocí korpus pohodlně podélně rozkrojíte a promažete krémem. Horní část a boky můžete díky vroubků zajímavě ozdobit. Dortový nůž budete potřebovat i při přípravě famózních šlehačkovo-krémových kremešů, věnečků z odpalovaného těsta a různých vrstvených koláčů. Vlastnosti:
ostrá čepel z nerezové oceli snese časté používání
větší ochrana prstů díky zaoblené části mezi rukojetí a čepelí
nůž je optimálně vyvážen, což neunavuje při práci
ergonomická rukojeť z odolného plastu pro pohodlné držení
lze jej umývat v myčce nádobíPři krájení dortu s čokoládovou polevou ponořte před každým naříznutím čepel do horké vody a otřete ji. Čokoláda se nebude lámat.
ostrá čepel z nerezové oceli snese časté používání
větší ochrana prstů díky zaoblené části mezi rukojetí a čepelí
nůž je optimálně vyvážen, což neunavuje při práci
ergonomická rukojeť z odolného plastu pro pohodlné držení
lze jej umývat v myčce nádobíPři krájení dortu s čokoládovou polevou ponořte před každým naříznutím čepel do horké vody a otřete ji. Čokoláda se nebude lámat.
další informace