Olše - jemná štěpka na uzení množství: 0,5kg

Uzení na Olši
Olše patří k tradičním dřevům na uzení. Po dlouhé generace se olší výhradně udily ryby, ale postupem času se začala používat i hodně na drůběží maso.

Kvalita štěpky
Vyrábím a prodávám pouze výběrovou štěpku z kvalitního dřeva pro uzení. Vysušenou na Max. 8-12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Kvalita na sichr.

Moje štěpka
STAROSTI KOLEM ŠTĚPKY NA UZENÍ ŘEŠÍM UŽ PO GENERACE ZA VÁS. JEMNÁ olšová ŠTĚPKA SE HODÍ PRO VŠECHNY naše ELEKTRICKÉ UDÍRNY A MÁM JÍ VŽDY DOSTATEK V TÉ NEJLEPŠÍ KVALITĚ PRO VŠECHNY Z uzenářský rodiny.

Síla aroma: Jemné (2/5)
Výhřevnost: Střední
frakce: 1-3 mm
Složení: 100 % dřevo
Hmotnost balení: 500 g a 30 kg
Certifikace: ano
Kouř z Olše
Kouř z olše barví maso do zlato - žluté barvy a Výborně se kombinuje s bukem. Na fotce můžete vidět Pražmu uzenou na olši v kombinaci s bukem půl na půl. Dal sem jí 4 hoďky na 70 °C.

Na co se hodí
Olše má Přirozeně nasládlé a delikátní aroma, které se hodí především pro uzení ryb, drůbeže a také sýrů. Zkuste například sýr nebo ořechy uzený na olši. Stojí to za to!
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další doplňky pro grilování