137 Kč
Přejít do obchodu
Pivovarské kvasnice jsou přirozeně bohaté na komplexní bílkoviny, vlákninu, stejně jako na množství vitamínů a minerálů. Jejich obsah však vzhledem k jejich přirozené povaze kolísá a není lehké ho garantovat. Řešením je moderní technologický postup - řízená fermentace kvasnic v lázni nasycené vitamíny, které kvasničné buňky absorbují a zabudují do své buněčné struktury. Využívá přirozené vlastnosti kvasnic vstřebávat látky vyskytující se v prostředí, v kterém se pomnožují. Sušená kvasničná biomasa je tak optimálním zdrojem standardizované hladiny vitamínů.
Vitamíny skupiny B přispívají:
Vitamíny B1, B2, B5, B6, B12 niacin a biotin přispívají k normální funkci energetického metabolismu.
Vitamíny B1, B6, B12, niacin a biotin přispívají k normální činnosti nervové soustavy a psychiky.
Kyselina listová, vitamíny B6 a B12 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání a normální funkci imunitního systému.
Niacin, biotin a vitamín B2 přispívají k udržení normálního stavu sliznic a pokožky.
Vitamíny skupiny B přispívají:
Vitamíny B1, B2, B5, B6, B12 niacin a biotin přispívají k normální funkci energetického metabolismu.
Vitamíny B1, B6, B12, niacin a biotin přispívají k normální činnosti nervové soustavy a psychiky.
Kyselina listová, vitamíny B6 a B12 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání a normální funkci imunitního systému.
Niacin, biotin a vitamín B2 přispívají k udržení normálního stavu sliznic a pokožky.
další informace