Peletový gril Traeger Ironwood 885

Dvoupolohový nastavitelný spodní koš umožňuje umístit jídlo blíže k ohni při opékání při vysoké teplotě nebo dále, když se pomalu udíSystém TRU Convection® směřuje kouř speciálními kanály a vytváří vír tepla a kouře, díky kterému se jídlo vaří rychleji a rovnoměrněji, aniž byste se museli o cokoli starat.Díky senzoru pelet Traeger v zásobníku na pelety lze monitorovat množství pelet a obdržíte tak upozornění, když docházejí pelety. Hlavní přednosti peletového grilu Traeger Ironwood 885Downdraft výfuk a režim Super SmokeSenzor množství pelet v násypceSpodní rošt se dvěma polohami pro uzení/opékáníTechnologie WiFIRE- připojení a ovládání přes MTDvojitá izolace boční stěnyGrilovací rošty potažené porcelánem2 velká terénní kolečka a 2 malá kolečka s aretacíháčky na grilovací náčiní Obsah balení1 teplotní sonda pro měření vnitřní teploty masačeský návod k obsluzeVideoZáruka2 roky Soubory ke staženíNávod k obsluze peletového grilu Traeger Ironwood 650Další oblíbené recepty na peletové grily TraegerVideo recept: Pikantní bůčkové kostkyBůček je prostě jedna z českých klasik. Můžete ho nakrájet na plátky, okořenit pikantním kořením a grilovat ho přímou metodou. Ale taky si můžete připravit "burnt ends" ! Pork Belly Burnt Ends je anglický název pro pomalu pečené kostky bůčku okořeněné BBQ kořením, zalité BBQ omáčkou třeba s máslem a medem.Prozkoumat receptVideo recept: Hovězí žebra v peletovém griluJak udělat žebra v grilu? Peletové grily jsou přímo stvořené pro barbecue - pomalou tepelnou úpravu větších kusů masa v grilu za přítomnosti kouře. Vepřová žebírka zná asi každý, ale už jste zkoušeli i pořádná velká a masitá hovězí žebra? Prozkoumat recept
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další grily