1 999 Kč
Přejít do obchodu
Bokashi nádoba se hodí pro zpracování běžných organických zbytků při vaření, jako jsou odřezky od ovoce a zeleniny, kávová sedlina nebo čajové lístky. Na rozdíl od kompostování, ke kterému dochází za přístupu vzduchu působením žížal a dalších organismů, funguje metoda Bokashi na principu anaerobní fermentace, tedy kvašení bez přístupu vzduchu. Bokashi využívá schopnosti speciálních mikroorganismů – především bakterií a kvasinek. Ty jsou obsaženy ve směsi, kterou je nutné k organickým zbytkům přisypávat. Po 2-4 týdnech získáte Bokashi hmotu a čaj, který je výborným přírodním posilujícím hnojivem. Nádoba byla vyrobená z recyklovaných materiálů podle návrhu českých designérů u nás v Novém Veselí.
Balení obsahuje: 1 ks Bokashi nádoba + 1 kg Bokashi směs
Šířka: 25cm
Hmotnost: 3.08kg
Výška: 35.5cm
Hloubka: 26.3cm
Objem nádobky na odpad: 10,6 l
Objem nádobky na tekutinu: 0,25 l
Přirozenou vlastností recyklátu je mírná barevná nestálost, jednotlivé části produktu proto mohou mít drobně odlišné zbarvení. Mohou se také objevit drobné vizuální vady jako barevné tečky či lesklé šmouhy.
Balení obsahuje: 1 ks Bokashi nádoba + 1 kg Bokashi směs
Šířka: 25cm
Hmotnost: 3.08kg
Výška: 35.5cm
Hloubka: 26.3cm
Objem nádobky na odpad: 10,6 l
Objem nádobky na tekutinu: 0,25 l
Přirozenou vlastností recyklátu je mírná barevná nestálost, jednotlivé části produktu proto mohou mít drobně odlišné zbarvení. Mohou se také objevit drobné vizuální vady jako barevné tečky či lesklé šmouhy.
další informace