3 645 Kč
Přejít do obchodu
Vermikompostér URBALIVE je multifunkční nádoba určená ke kompostování zbytků potravin v domácnostech, školních třídách a na pracovištích. Pyšní se moderním vzhledem od předního českého designera Jiřího Pelcla a kvalitním technologickým zpracováním od firmy Plastia, etablovaného evropského výrobce zahradnických potřeb.
Design se soustředí na praktičnost, snadné čištění a zajištění bezproblémového zpracování odpadu bez zápachu nebo plísně. Stačí následovat pár jednoduchých pravidel a vaši noví pomocníci, žížaly ve vermikompostéru Urbalive, přemění váš bio odpad na vermikompost a žížalí čaj. Získáte tak vysoce kvalitní organické hnojivo pro pěstování pokojových i venkovních rostlin.
Co do kompostéru patří?
Odkrojky a zbytky zeleniny a ovoce, třeba bramborové slupky, ohryzky z jablek, zelené natě apod.
Nezapomínejte na čajové sáčky, žížaly se v nich často a rády rozmnožují
Kávová sedlina, papírové kávové filtry
Zbytky vařené zeleniny, rozdrcené vaječné skořápky
Papírové ubrousky, navlhčená papírová lepenka, suché pečivo, zbytky pokojových a venkovních rostlin
Co do kompostu naopak nepatří?
Chuťově výrazné potraviny jako zázvor nebo velké množství citrusů
Mléčné výrobky
Masné výrobky, kosti, olej, sádlo a jiné tuky
Co žížaly?
Pro domácí kompostování se nejvíce hodí kalifornské žížaly, které mají mnohem vyšší apetit než žížaly na zahradě. Kalifornské žížaly se také množí mnohem rychleji. A kde je sehnat? Podívejte se na mapu žížal.
Kolik toho žížaly sní?
Půl kilogramu kalifornských žížal sní každý den kolem čtvrt kilogramu organické potravy, což je zhruba množství, které denně vyprodukuje čtyřčlenná rodina.
Kam s vermikompostérem?
Můžete ho mít venku i uvnitř, na terase nebo chodbě. Důležité však je, aby teplota okolního prostředí neklesla pod 5 °C a nestoupla na víc než 25 °C.
Obsah balení
Víko s dřevěným madlem
Dvě patra
Spodní díl
Vypouštěcí ventil
Mřížka s textilií
4 dřevěné nohy
4 vruty
Lopatka
Lepová deska
Představení vermikompostéru v pořadu Polopatě
Design se soustředí na praktičnost, snadné čištění a zajištění bezproblémového zpracování odpadu bez zápachu nebo plísně. Stačí následovat pár jednoduchých pravidel a vaši noví pomocníci, žížaly ve vermikompostéru Urbalive, přemění váš bio odpad na vermikompost a žížalí čaj. Získáte tak vysoce kvalitní organické hnojivo pro pěstování pokojových i venkovních rostlin.
Co do kompostéru patří?
Odkrojky a zbytky zeleniny a ovoce, třeba bramborové slupky, ohryzky z jablek, zelené natě apod.
Nezapomínejte na čajové sáčky, žížaly se v nich často a rády rozmnožují
Kávová sedlina, papírové kávové filtry
Zbytky vařené zeleniny, rozdrcené vaječné skořápky
Papírové ubrousky, navlhčená papírová lepenka, suché pečivo, zbytky pokojových a venkovních rostlin
Co do kompostu naopak nepatří?
Chuťově výrazné potraviny jako zázvor nebo velké množství citrusů
Mléčné výrobky
Masné výrobky, kosti, olej, sádlo a jiné tuky
Co žížaly?
Pro domácí kompostování se nejvíce hodí kalifornské žížaly, které mají mnohem vyšší apetit než žížaly na zahradě. Kalifornské žížaly se také množí mnohem rychleji. A kde je sehnat? Podívejte se na mapu žížal.
Kolik toho žížaly sní?
Půl kilogramu kalifornských žížal sní každý den kolem čtvrt kilogramu organické potravy, což je zhruba množství, které denně vyprodukuje čtyřčlenná rodina.
Kam s vermikompostérem?
Můžete ho mít venku i uvnitř, na terase nebo chodbě. Důležité však je, aby teplota okolního prostředí neklesla pod 5 °C a nestoupla na víc než 25 °C.
Obsah balení
Víko s dřevěným madlem
Dvě patra
Spodní díl
Vypouštěcí ventil
Mřížka s textilií
4 dřevěné nohy
4 vruty
Lopatka
Lepová deska
Představení vermikompostéru v pořadu Polopatě
další informace