245 Kč
Přejít do obchodu
Ke zdravému růstu, odolnosti a pohodě potřebují rostliny miliardy užitečných mikroorganismů. Podobně jako my lidé. Jenže prospěšných bakterií je většinou málo. A od toho jsou tady probiotika weiki. Díky přírodním užitečným bakteriím weiki rostliny lépe zakoření, získají víc živin, více porostou i pokvetou a dokáží se lépe bránit jakémukoli stresu. Vy sklidíte větší úrodu i sladší plody a zahrada bude celkově v lepší kondici. Krásné výsledky uvidíte už po měsíci. Jedno balení pokryje spotřebu třeba 12 velkých rajčatových keřů nebo cca 10 m2 květinového nebo zeleninového záhonku na celou sezonu.
Jak weiki pro rostliny používat?
Je to úplně jednoduché. Vyndejte lahvičku z tuby, protřepejte a jedno víčko roztoku weiki vlijte do konvice se sedmi litry vody. Zamíchejte a hotovo. Rostliny zalijte nebo jim dopřejte probiotickou spršku přímo na listy nebo květy. Dávkování můžete upravit podle počasí, když je sucho, dáte víc vody, když hodně prší, stačí ředit méně. Zálivku nebo postřik opakujte asi jednou za 10 až 14 dní. Pro představu: Jedna lahvička probiotik pokryje spotřebu třeba 12 velkých rajčatových keřů nebo cca 10 m2 květinového nebo zeleninového záhonku na celou sezonu. Viditelné výsledky se objeví už po třetí až čtvrté zálivce nebo postřiku. Zahrada bude celkově vitálnější a v lepší kondici.
Jak weiki pro rostliny používat?
Je to úplně jednoduché. Vyndejte lahvičku z tuby, protřepejte a jedno víčko roztoku weiki vlijte do konvice se sedmi litry vody. Zamíchejte a hotovo. Rostliny zalijte nebo jim dopřejte probiotickou spršku přímo na listy nebo květy. Dávkování můžete upravit podle počasí, když je sucho, dáte víc vody, když hodně prší, stačí ředit méně. Zálivku nebo postřik opakujte asi jednou za 10 až 14 dní. Pro představu: Jedna lahvička probiotik pokryje spotřebu třeba 12 velkých rajčatových keřů nebo cca 10 m2 květinového nebo zeleninového záhonku na celou sezonu. Viditelné výsledky se objeví už po třetí až čtvrté zálivce nebo postřiku. Zahrada bude celkově vitálnější a v lepší kondici.
další informace