3 990 Kč
Přejít do obchodu
// Funkce pro nahrazení slova "Manual" řetězcem "Uživatelský manuál"
function upravitOdkazy() {
// Vybrání všech odkazů obsahujících slovo "Manual"
var odkazy = document.querySelectorAll('a[title="Manual"]');
// Procházení všech vybraných odkazů
odkazy.forEach(function(odkaz) {
// Nahrazení textu uvnitř odkazu
odkaz.textContent = 'Uživatelský manuál';
});
}
// Volání funkce pro upravení odkazů ihned po načtení skriptu
upravitOdkazy();
Ario +
Verze Ario + umožňuje volbu tří teplot pro pomalé vaření a pro restování. Pro pomalé vaření a restování je možné zvolit i dobu vaření. Pro pomalé vaření lze volit teploty 60-70°C, 70-80°C a 80-95°C. Pro restování je možné volit teploty 100°C, 120°C a 140°C.
Staňte se členy FB skupiny Salente ARIO - Recepty - Multifunkční hrnec, kterou vytvořili uživatelé Ario+, Cuco+, Ario II a Cuco II. Inspirujte se zveřejněnými recepty, získejte odpovědi na otázky, které nenaleznete v manuálu nebo popisu produktů.
Čtyři režimy vaření
Režimy vaření se liší podle použití jednotlivých pokliček a programů. Balení multifunkčního hrnce Salente Ario+ obsahuje tři poklice: horkovzdušnou troubu, poklici pro tlakové vaření a skleněnou poklici pro restování.
horkovzdušná
trouba
vaření
v tlaku
pomalé
vaření
restování
Horkovzdušná trouba
Horkovzdušná trouba, která je součástí balení, peče shora. Díky hornímu ohřevu dokážete připravit například menší kuře s křupavou kůžičkou, hranolky nebo koláč. Horkovzdušnou troubu můžete použít i jako doplněk po takovém vaření třeba jen k zapečení jídla.
Vaření v tlaku
S nerezovou nádobou na přílohy, která je součástí balení, uvaříte tlakovým vařením hlavní chod a přílohu odděleně, ale najednou v jednom hrnci! Jídlo je za pár minut hotové :-) Pro vaření přílohy současně s hlavním chodem je třeba volit skladbu jídla tak, aby doba vaření hlavního chodu i přílohy v tlaku byla pro obě části jídla ideální. Je vhodné například použít k vaření jako přílohu červenou rýži natural, která se připravuje v tlaku 30 minut,
Ovládací panely
Ovládací panely hrnce i horkovzdušné trouby jsou v českém jazyce a jsou jednoduché a intuitivní. Mimo nadefinované programy je možné použit vlastní nastavení pro tlak a čas přípravy jídla. U horkovzdušné trouby je možné nastavit i teplotu.
Nádoba na přílohy ušetří za rok 1 700 Kč
Vařením hlavního chodu s přílohu v tlaku v jednom hrnci, při průměrném vaření třikrát týdně a ceně elektrické energie 6 Kč/kWh ušetří za rok 1 700Kč. V tabulce je uveden příklad vaření hovězích plátků na houbách s natural červenou rýží vařených běžným způsobem na dvou plotýnkách elektrického vařiče s příkonem 1600 a 2000 W. Dále je v tabulce uveden příklad vaření téhož jídla v hrnci Salente, který ušetří při jednom vaření částku 10,8 Kč a zkrátí čas vaření o 10 minut. Další peníze ušetří hrnec Salente při fritování. Multifunkční hrnec je tepelně izolován a vyhřívá menší objem, než klasická trouba.
Pomalé vaření a příprava
Skleněná poklička je vhodná pro restování nebo ohřívání pokrmů. Snadno připravíte základ na vynikající guláš. Pokud jste milovníky tzv. pomalého vaření, pomocí pokličky se z hrnce stane rázem pomalý hrnec, který využijete na přípravu výtečného domácího vývaru.
Obsah balení
hrnec
tlaková poklice
poklice s horkovzdušnou troubou
vnitřní nerezová nádoba 6 l
kondenzační nádobka
odměrka
košík z nerezové oceli
poklice z tvrzeného skla
stojan
košík na fritování
lžíce
kuchařka
návod
Technické specifikace
Rozměry: 34 × 32 × 35 cm
Hmotnost: 6,1 kg
Napájení 230 V
Nerezová nádoba 6 l
Výkon 1000 W hrnec / 1500 W trouba
Barevné provedení: černo-nerezové
10 000+
spokojených zákazníků
function upravitOdkazy() {
// Vybrání všech odkazů obsahujících slovo "Manual"
var odkazy = document.querySelectorAll('a[title="Manual"]');
// Procházení všech vybraných odkazů
odkazy.forEach(function(odkaz) {
// Nahrazení textu uvnitř odkazu
odkaz.textContent = 'Uživatelský manuál';
});
}
// Volání funkce pro upravení odkazů ihned po načtení skriptu
upravitOdkazy();
Ario +
Verze Ario + umožňuje volbu tří teplot pro pomalé vaření a pro restování. Pro pomalé vaření a restování je možné zvolit i dobu vaření. Pro pomalé vaření lze volit teploty 60-70°C, 70-80°C a 80-95°C. Pro restování je možné volit teploty 100°C, 120°C a 140°C.
Staňte se členy FB skupiny Salente ARIO - Recepty - Multifunkční hrnec, kterou vytvořili uživatelé Ario+, Cuco+, Ario II a Cuco II. Inspirujte se zveřejněnými recepty, získejte odpovědi na otázky, které nenaleznete v manuálu nebo popisu produktů.
Čtyři režimy vaření
Režimy vaření se liší podle použití jednotlivých pokliček a programů. Balení multifunkčního hrnce Salente Ario+ obsahuje tři poklice: horkovzdušnou troubu, poklici pro tlakové vaření a skleněnou poklici pro restování.
horkovzdušná
trouba
vaření
v tlaku
pomalé
vaření
restování
Horkovzdušná trouba
Horkovzdušná trouba, která je součástí balení, peče shora. Díky hornímu ohřevu dokážete připravit například menší kuře s křupavou kůžičkou, hranolky nebo koláč. Horkovzdušnou troubu můžete použít i jako doplněk po takovém vaření třeba jen k zapečení jídla.
Vaření v tlaku
S nerezovou nádobou na přílohy, která je součástí balení, uvaříte tlakovým vařením hlavní chod a přílohu odděleně, ale najednou v jednom hrnci! Jídlo je za pár minut hotové :-) Pro vaření přílohy současně s hlavním chodem je třeba volit skladbu jídla tak, aby doba vaření hlavního chodu i přílohy v tlaku byla pro obě části jídla ideální. Je vhodné například použít k vaření jako přílohu červenou rýži natural, která se připravuje v tlaku 30 minut,
Ovládací panely
Ovládací panely hrnce i horkovzdušné trouby jsou v českém jazyce a jsou jednoduché a intuitivní. Mimo nadefinované programy je možné použit vlastní nastavení pro tlak a čas přípravy jídla. U horkovzdušné trouby je možné nastavit i teplotu.
Nádoba na přílohy ušetří za rok 1 700 Kč
Vařením hlavního chodu s přílohu v tlaku v jednom hrnci, při průměrném vaření třikrát týdně a ceně elektrické energie 6 Kč/kWh ušetří za rok 1 700Kč. V tabulce je uveden příklad vaření hovězích plátků na houbách s natural červenou rýží vařených běžným způsobem na dvou plotýnkách elektrického vařiče s příkonem 1600 a 2000 W. Dále je v tabulce uveden příklad vaření téhož jídla v hrnci Salente, který ušetří při jednom vaření částku 10,8 Kč a zkrátí čas vaření o 10 minut. Další peníze ušetří hrnec Salente při fritování. Multifunkční hrnec je tepelně izolován a vyhřívá menší objem, než klasická trouba.
Pomalé vaření a příprava
Skleněná poklička je vhodná pro restování nebo ohřívání pokrmů. Snadno připravíte základ na vynikající guláš. Pokud jste milovníky tzv. pomalého vaření, pomocí pokličky se z hrnce stane rázem pomalý hrnec, který využijete na přípravu výtečného domácího vývaru.
Obsah balení
hrnec
tlaková poklice
poklice s horkovzdušnou troubou
vnitřní nerezová nádoba 6 l
kondenzační nádobka
odměrka
košík z nerezové oceli
poklice z tvrzeného skla
stojan
košík na fritování
lžíce
kuchařka
návod
Technické specifikace
Rozměry: 34 × 32 × 35 cm
Hmotnost: 6,1 kg
Napájení 230 V
Nerezová nádoba 6 l
Výkon 1000 W hrnec / 1500 W trouba
Barevné provedení: černo-nerezové
10 000+
spokojených zákazníků
další informace